Les reaccions a l'operació policial contra l'independentisme estan provocant un veritable allau a les xarxes socials. Hi ha de tot: D'estupefactes, d'indignats, d'incrèduls i d'enfurismats. També els hi ha feliços, i d'altres que reculen després d'escampar sucosos titulars sensacionalistes, que parlen de bombes quan se suposa que existeix el secret de sumari. L'enrenou és colossal al voltant de les detencions de les 9 persones que han rebut la visita de la Guàrdia Civil. Un operatiu que vol desactivar a aquells que "planeaban acciones violentas" per a l'endemà de la sentència del judici del procés. Espanya es prepara contra l'apocalipsi 'indepe'. La por creua la península ibèrica. O com ha piulat Jair Domínguez, "estan cagadíssims".

El sempre àcid Domínguez extrema la seva ironia com a resposta a la maniobra de l'espanyolisme imperant a les institucions. Catalunya els fa por. No són capaços de processar la tossuda intenció de bona part dels seus ciutadans de dir allò de 'Adéu Espanya'. Tampoc el caràcter pacífic del moviment. I només saben aplicar mà dura, amb cops de porra, empresonaments, judicis i relats esbiaixats. El panorama que tenen per davant, amb la sentència del procés (i noves eleccions a la vista) els té "cagats", i per això actuen com a Sabadell, assegura en Jair. Una reflexió confirmada (malauradament) per molts dels seus seguidors.

Jair Dominguez soy catalan @jairdominguez

Jair Domínguez català @jairdominguez 

A falta de saber realment què és el que han fet els agents de la Benemérita a Catalunya i això tan greu que preparaven els detinguts, ho podem dir clar: Alguna cosa fa pudor. Molta pudor

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat