Moltes són les persones que senten curiositat per saber què fan els famosos de portes cap a dins, quan ningú els veu. Què fan en les seves estones lliures i en el seu dia a dia, allunyats dels focus i platós de televisió. Uns dubtes que ara es resolen amb la fotografia que Ana Boyer, a través del seu compte d'Instagram, ha publicat de la seva mare Isabel Preysler, quan es pensava que ningú l'estava veient. De què es tracta?

isabel preysler sorpresa GTRES

Isabel Preysler, GTRES

El diumenge 2 de maig es va celebrar el Dia de la Mare. Molts van ser els famosos que no van dubtar a felicitar les seves progenitores a través de les xarxes socials. Ana Boyer, casada amb el tennista Fernando Verdasco, va recuperar una fotografia de fa molts anys enrere, d'Isabel Preysler, ella mateixa, Tamara Falcó i Enrique Iglesias. "La millor mare de totes", va escriure amb dues emoticones en forma de cor color rosa. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Ana Boyer

Perfil d'Instagram de Ana Boyer

Tot i que aquesta no és l'única publicació que l'empresària experta en finances va compartir a les seves xarxes socials. Boyer també va sorprendre la seva mare amb una fotografia íntima que no ha passat desapercebuda per a ningú. Una captura, presa de portes cap a dins, a l'espectacular mansió que la socialité filipina, ara parella de Mario Vargas Llosa, té a la luxosa urbanització madrilenya, Puerta del Hierro. Així s'entreté la mare de Tamara Falcó en les seves estones lliures:

Perfil d'Instagram de Ana Boyer

Perfil d'Instagram de Ana Boyer

Efectivament. Isabel Preysler és una apassionada del bon gust i ho cuida tot fins a l'últim detall. La filipina, ara que és primavera, té la seva casa atapeïda de flors i no dubta a fer tot tipus de fotografies, amb el seu mòbil d'última generació de la coneguda marca en forma de poma, dels florits i acolorits gerros que té repartits pel llarg i ample de la seva mansió. Misteri resolt.