Fernando Verdasco i Ana Boyer passaran per l’altar després de quatre anys junts. El tenista i la filla d’Isabel Preysler han anunciat el seu compromís via exclusiva a la revista ¡Hola!, apareixent en portada.

“Feia temps que volia demanar-li. Em vaig llevar aquell dia i vaig sentir que era el moment. Ara estic molt feliç en haver fet el pas i toca pensar com volem fer-ho”, explica Verdasco en recordar com va demanar-li matrimoni en una platja.

De viatge en un paradís, el tenista va despertar Ana Boyer i quan eren a la platja va decidir-se a donar-li l’anell: “Encara no sabem com serà la boda, estem mirant diverses opcions però encara no ho tenim clar. El que sí que pensem és que ens agradaria que fos íntima”.

Portada Hola verdasco boyer

La parella es va conèixer el passat 2012 en un concert d’Enrique Iglesias, un dels germans d’Ana. I després de coincidir l’estiu següent a Eivissa, començarien una relació que ara passarà a ser matrimoni.

 

#EEUU

A post shared by Ana Boyer Preysler (@anaboyer) on

 

A dar una vuelta así 

A post shared by Ana Boyer Preysler (@anaboyer) on

Des de llavors s’han tornat inseparables, i han estat molts els viatges que han fet junts per tot el món. Després de mostrar l’espectacular àtic en què conviuen, ara anuncien la seva boda. Vendran imatges exclusives de l’enllaç?