De la vida d'Isabel Preysler se sap moltíssim des de fa 50 anys. Ens l'ha venuda per fascicles a través de la premsa del cor, per això es considera una reina del gremi. Tanmateix sempre hi ha zones fosques de la seva biografia i que ella preferiria mantenir en secret. Revelacions que finalment acaben veient la llum d'una manera o una altra: un ex enfadat com Mario Vargas Llosa parlant de cremes, de sexe, de pets i de diners o un periodista de pedigrí com Jaime Peñafiel tapant-li infidelitats històriques. Al final sempre surt la grossa, i ni tot el poder, el compte corrent ni la influència poden frenar les filtracions més vergonyants.

Passa el mateix amb d'altres tipus d'informacions menys agressives però que revelen els seus costums íntims, què fa quan ni les càmeres ni els micròfons l'empaiten en sortir al carrer. Tot allò que fa dins dels murs de Villameona, la seva residència al barri de La Moraleja de Madrid, en companyia del seu cercle més proper, dels seus incondicionals. Una d'elles ens ha deixat sense paraules, ningú ho diria. La responsable de la indiscreció ha estat una de les seves filles. Tamara Falcó? No pas. Ha estat Ana Boyer, la filla que va tenir amb el difunt exministre socialista. L'Ana, casada amb el tennista Fernando Verdasco, ha explicat un passatge de la seva relació de parella. La seva aportació ha posat al descobert el costat més friki de la Preysler.

Ana Boyer i Fernando Verdasco  instagram
Ana Boyer i Fernando Verdasco / Instagram

Isabel Preysler passa les nits de divendres sense dormir tancada a casa amb les amigues

La Isabel s'ha pujat al carro de les plataformes audiovisuals, està enganxada. Potser per això ha decidit recentment fer el salt i passar d'espectadora a protagonista. Seguint les passes de la Tamara, que compta amb una sèrie documental a Netflix, la dona de 72 anys està enregistrant un format similar amb una temàtica que canviarà el decurs de la humanitat: com prepara l'època més important de l'any a casa seva. És a dir, com decora la casa per Nadal. Imprescindible. L'anunci està provocant una estampida de subscriptors de Disney+, que consideren un atropellament cobrar-los per un contingut com aquest. Però vaja, que hi ha públic de tot tipus en eixe món. En tot cas nosaltres som més de nodrir-nos d'informacions gratuïtes, com la que va sortir al programa de Bertín Osborne a Telecinco. El prota era Fernando Verdasco, i l'Ana Boyer va posar la pinzellada preysleriana. Què va dir? Que la seva mare no dorm les nits de divendres perquè executa un ritual: convidar les amigues i empassar-se tota una temporada sencera d'una sèrie a l'atzar. Acaben ben tard, hi ha dies que la cosa s'allarga fins a les 5 de la matinada. És la seva discoteca.

Isabel Preysler EFE
Isabel Preysler / Europa Press

Ana Boyer, filla de la filipina, revela el costum més inesperat de la seva mare

Ana Boyer deixava anar l'anècdota quan relatava com van descobrir que sortia amb el tennista: "Yo no había dicho en casa que me estaba viendo con Fernando, pero ese día eran las cinco de la mañana que veníamos de salir y digo "llévame hasta la puerta de casa, que no va a haber nadie". Entra con el coche y está mi madre despidiéndose de todos sus amigos". I patapam, la Preysler i la seva colla es van trobar que la sèrie la tenien davant els morros, no calien 8, 9 o 10 capítols de marató entre badalls, somnolència i postureig. Però clar, és la Preysler, és casa seva i són les seves normes. L'hem comprat així i no hi ha dret a devolució.

Verdasco, Bertín, Ana Boyer e Isabel Preysler Telecinco
Fernando Verdasco, Bertín Osborne, Ana Boyer i Isabel Preysler / Telecinco

Ara frisem per saber què mira la Preysler cada nit de divendres amb la troupe. Alguna de banyes, poder i diners a dojo, segur.