Imanol Arias i Ana Duato tenen un problema enorme. Gegantí. L'advocacia de l'Estat i Hisenda demanen 28 anys de presó per a la parella d'actors per delicte fiscal, a banda de 16 milions d'euros de multa. Se'ls acusa de frau a l'Agència Tributària durant 7 anys, entre 2009 i 2016. Les xifres esgarrifen, i segurament els protagonistes de 'Cuéntame' deuen tenir un mal de panxa de campionat. Que ningú s'alarmi: fa l'efecte que finalment no hauran de passar-se tant de temps a l'ombra, ja que van tornar part dels diners defraudats i gaudiran d'atenuants. Però si no és a l'ombra, si que s'hauran de tapar durant una temporada. Encara més Arias, un home que s'ha vantat de ser un espanyol exemplar, que es guanya la vida "honradament", no com els separatistes que no s'estimen la pàtria. 

Imanol Arias Ana Duato EP

Imanol Arias Ana Duato EP

Aquesta exemplaritat és un boomerang que l'ha impactat en la cara a Arias, gràcies a una nova cleca d'Antonio Baños, que ha anat a l'hemeroteca per rescatar una frase de 2010. Sí, quan es passava pel folre la Hisenda pública. Una dita que decorava la carpeta dels unionistes: "Tengo un profundo desprecio por el separatismo. Me parece que si no quieren estar, lo mejor que podían hacer es marcharse, pero de uno en uno. A ganarse la vida por ahí, que es lo que hemos hecho otros para querer a España". Baños no ha hagut d'afegir res més. Ni una coma. L'actualitat completa el particular sentiment d'amor espanyolista de l'actor. 

Antonio Baños betevé

Antonio Baños betevé

Imanol Arias EP (2)

Imanol Arias Europa Press

I ara, què faràs, Imanol? 'Cuéntanos'. Marxaràs? Exili? Seràs tan espanyol si et condemnen? Al final, ni patriotes ni res: la pela és la pelaMarca Espanya