Telecinco i el 'Socialité' ho han tornat a fer: provocar a un personatge famós i tensar la corda al màxim, fins que la seva víctima reacciona. En aquest cas, parlem d'Iker Casillas. L'exporter del Reial Madrid i la selecció espanyola, conegut com a 'El Santo' o 'El yerno de España' durant els seus anys bons, ha passat a ser atonyinat per Mediaset després de la seva ruptura amb la presentadora Sara Carbonero. Els programes de la casa, com ara 'Sálvame', 'Viva la Vida' o l'esmentat espai de María Patiño han estat l'altaveu de tota mena de revelacions sobre el madrileny: que si aficionat a l'alcohol, que si un "autobús de amantes", etcètera.

L'Iker està fins els nassos i ha començat a contraatacar. Va avisar en un primer moment que prendria accions legals per combatre possibles difamacions i vulneracions de drets, i la grossa li ha caigut al més execrable dels tertulians de Telecinco: José Antonio Avilés. A l'ex de 'Supervivientes' i el pseudoperiodista que més persones ha intentat estafar de la televisió actual haurà d'anar a judici per inventar-se una amant. La factura serà de Champions League. 

Iker Casillas hasta las narices de Socialité Telecinco

Iker Casillas fins els nassos de 'Socialité' / Telecinco

Sara Carbonero / Instagram

kiki morente portada

Sara Carbonero i Kiki Morente, nova parella / Instagram

Tornem, però, a 'Socialité'. Van voler furgar a la vida privada de Casillas al poble familiar, Navalacruz, a Àvila. Com que Carbonero sembla haver refet la seva vida sentimental amb el cantant Kiki Morente, té a la premsa del cor al damunt examinant-lo i empaitant-lo. Iker, normalment amistós amb la premsa, va veure l'equip de Patiño gravant-lo a la localitat, i després d'una xerrada breu es va cabrejar. Normal. "Queríamos saber qué tal en tu pueblo, hemos venido a conocerlo". Tot era un parany i es va adonar a l'instant: "Me estáis grabando, la cámara está encendida. Me has hecho siete preguntas seguidas y me mosquea bastante, tonto no soy, no me fio". La reportera era una metralladora de preguntes, i l'Iker s'anava empipant, fins que es va encarar amb ells: "¿Me estás tomando el pelo?" Ara bé, el seu enuig té el vistiplau de Walt Disney. Una broma.

Una altra teoria, però, és la que defensa l'espai. El vídeo estava farcit d'expressions que, sense veure les imatges, feien pensar en Casillas a punt d'arrencar caps i fora de sí. "Su peor cara", "pierde los papeles", "tono amenazante", "nos dice cómo hacer nuestro trabajo". Vietnam. Res més lluny de la realitat, però. L'exporter feia un tuit petant-se de riure en veure el que deien d'ell: "Un poco más y me vuelvo loco!! Saco cuchillos!! Bazucas!! Tanques!! Cazas!! Misiles!! En fin..." Els espectadors tampoc no són rucs. Patiño i companyia reben per mentiders, exagerats i pesats, molt pesats.

Clica a la imatge per veure el moment:

María Patiño desafiante Iker Casillas Telecinco

María Patiño veient l'incident amb Iker Casillas a 'Socialité' / Telecinco

tuit Iker Casillas contra Socialité

Tuit d'Iker Casillas contra 'Socialité' @ikercasillas

Iker Casillas enfadado 2 Socialité Telecinco

Iker Casillas empipat amb 'Socialité' / Telecinco

tuits contra Socialité

Iker Casillas tonto no soy Socialité Telecinco

Iker Casillas a 'Socialité' / Telecinco

Una mostra que, malgrat tot, Casillas és massa bona persona per a Telecinco: "#FelizFinDeSemana a todos!! Incluido a vosotros @socialitet5!! Me gusta vuestro programa". Si en comptes de l'ex del Madrid hagués estat el gran Hristo Stoichkov, més d'un encara estaria fugint a corre-cuita. Els que no s'ho han pres tan bé han estat els veïns del poble: segons el programa, han insultat l'equip fins que han abandonat l'indret. No sé, potser perquè els havien posat a parir en el passat? Quina sorpresa!.