Va ser el passat 7 de juliol quan la revista Semana, a la seva portada, es va fer ressò de la notícia del moment de la que tothom està parlant. Ens referim a l'estat sentimental actual de Sara Carbonero, la que fos presentadora de Telecinco. I és que la periodista esportiva, després de la seva sonada ruptura amb Iker Casillas, el passat 12 de març, hauria trobat de nou l'amor i la il·lusió.

El responsable que Carbonero torni a sentir papallones a l'estómac no és cap altre que Kiki Morente, cantant andalús, germà de la també cantant Estrella Morente. Un jove ben plantat de 31 anys, cabell ros i ulls blaus que ara, per primera vegada des que es conegués la seva relació amb la periodista, ha parlat en una revista del cor. Ho ha fet per aclarir la seva situació sentimental i definir, a la seva manera, com és la història que manté amb Sara. Foto de la periodista molt contenta:

sara carboner GTRES

Sara Carbonero, GTRES

Des que el seu nom sortís a la palestra, el cert és que la seva popularitat ha crescut com l'escuma i tots aquells que abans no el coneixien, ara ja el coneixen. Ja sigui per la seva faceta com a cantant o per ser el nòvio de Sara Carbonero. La realitat és que Kiki Morente s'ha convertit en un personatge més del món del cor. Per aquesta raó, no ha dubtat a concedir les seves primeres declaracions en una revista parlant del seu estat sentimental.

Ho ha fet per a la revista Semana la mateixa que es va fer eco del seu sorprenent romanç. "Sara i jo tenim una amistat molt bonica i ens deixem portar", assegura l'artista, il·lusionat amb la història que està començant juntament amb l'experta en esports. Un festeig que, pel que sembla, va sorgir fa aproximadament dos mesos. Motiu pel qual Kiki no vol anar ràpid i aposta per viure el present i gaudir del moment: "Ja s'aniran veient les coses", assegura. Així és ell:

kiki morente 4

Perfil d'Instagram de Kiki Morente

kiki morente 2

Perfil d'Instagram de Kiki Morente

Una relació que tant Sara com Kiki, de moment, opten per portar de manera discreta, no fent aparicions en públic ni tampoc compartint fotos dels dos junts a les xarxes socials. Encara que sí que s'han intercanviat algun que un altre 'm'agrada' a Instagram, demostrant que la seva historia avança bastant bé. El primer en fer el pas ha estat Kiki Morente qui va caure rendit davant d'una de les últimes fotografies que ha publicat Carbonero en el seu perfil.

Una captura, compartida el passat 21 de juny, en la qual la periodista de Castella-La Manca, lluint una gorra de palla i un conjunt negre, dona la benvinguda a l'estiu. "Welcome summer", va escriure fent gala del seu nivell d'anglès. Serà ara Sara qui sorprengui a Kiki amb una allau de 'm'agrada'? I és que l'amor consisteix en això: donar i rebre.