De mica en mica la societat està recuperant antics costums que la pandèmia ens havia pispat amb cruesa. Encara no l'hem superada i convé estar alerta, però els indicadors han anat a la baixa, les vacunacions pugen i s'han relaxat obligacions i prohibicions diverses. Això ens fa sentir més confiats, optimistes i actius. Ho saben bé tots aquells que porten el cuc de l'esport al seu organisme, i que després de molts mesos poden tornar a practicar-lo i gaudir de les seves disciplines favorites. Ja sigui per precaució, o per la cancel·lació obligada derivada de la por als contagis per coronavirus, molts van haver de fer un parèntesi 'sine die' i deixar de participar a competicions que alimentaven el seu esperit. Com per exemple, a la presentadora de TV3​, Helena Garcia Melero. En el seu cas, el que li va arrabassar va ser l'oportunitat de repetir un dels seus somnis: participar a la 'Marnatón', una exigent prova de natació en aigües obertes.

HELENA GARCIA MELERO A LA 'MARNATÓN' DE 2019:

Helena Garcia Melero Marnatón 2019 @hgmelero

Helena Garcia Melero a la 'Marnatón' de 2019 a Cadaqués / @hgmelero

El 2019 Melero va acabar amb un temps de 2 hores i 17 minuts els 6 quilòmetres i mig de travessia a Cadaqués. Dos anys i un confinament més tard, s'ha superat a la prova de Sant Feliu de Guíxols durant aquest primer cap de setmana d'estiu: ha baixat la seva marca en 4 minuts. Cert que la distància era una mica més petita, 6 quilòmetres, però l'Helena està en plena forma, i no sabem on és el seu límit. Mentre arriba una nova cita amb la natació més dura, expressa la seva joia total a les xarxes socials, aplaudint l'organització i compartint un testimoni gràfic de la seva participació: tot just sortint de l'aigua abans de creuar la meta. 

Helena Garcia Melero Marnatón 2021 Tuit

Helena Garcia Melero Marnatón 2021 Twitter

Helena Garcia Melero sortint de l'aigua en completar la 'Marnatón' 2021 a Sant Feliu de Guíxols / @helenagmelero

melero 0

melero 1

helena g melero riu TV3

Helena Garcia Melero rient / TV3

Melero és la viva imatge de que 'Tot es mou': ella, com a un peix dins del mar

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat