Qui és el millor presentador/a de TV de totes les cadenes? Difícil de dir però el jurat dels Premis Zapping va decidir proposar-ne tres: dos homes de concursos, Roberto Leal de Pasapalabra, el programa  més vist, i Ion Aramendi, d'El cazador de TVE que veu poca gent (ahir 6,4% d'audiència). A la mateixa hora s'emet el Tot es mou d'Helena Garcia Melero que va ser la guanyadora per votació popular.

helena garcia melero premis zapping Instagram

helema g melero TV3

Helena G. Melero, TV3/Youtube

La vestiteca de TV3 no va vestir de Gala la Melero que va presentar el programa i va anar igual de mudada a la Gala dels Zapping. Una llàstima tractant-se de la més telegènica de les presentadores de TV3. El seu discurs va ser emocionat, senyal que no s'esperava el guardó.

melero la marato

Melero a La Marató, TV3

Melero: "Uf, uf, uf... molta emoció. Aquest Premi Zapping el mereixen tant com jo el Roberto i el Ion. Un botó d'aquest comandament és per ells. Jo no seria aquí sense l'equip que apuntala cada dia la meva feina i la millora. Atorguen el premi els espectadors en un any de molt consum televisiu per la pandèmia i fa més il·lusió. El dedico a la meva família que és la gran afectada per la meva absència".

melero zapping

Melero recull el premi, Youtube

Melero té tres fills menors d'edat: la Maria, la Paula i el Joan.  Els qui han fet Els matins saben com n'és de dur fer els programes de vespre. Melero tanca el plató a quarts de nou cada nit. Moltes hores i molt reconeixement. És la premiada com la gran presentadora d'Espanya. La Melero. La millor.