Tot es mou és el segon programa preferit dels catalans a la tarda, rere Sálvame. Vicent Sanchis està a la recerca d'un presentador per la segona part, la frívola, ara que el fallit Lluís Marquina abandona la nau i la cadena. La decisió del substitut no està presa i tots els indicis revelen  que es recorrerà a una cara de fora de la cadena, un perfil més Dani Mateo i menys Marquina. TV3 va sovint a comprar fora el que no té a casa: Thais Villas, Anna Simón, Marta Torné, Javier Estrada... Aquest dijous hi va haver una possible candidata per la part frívola: la mateixa Helena Garcia Melero.

helena g melero riu TV3

Melero riu, Tv3

El programa té una secció, Zona de distensió, amb tertulians del cor com Laura Fa o Marta Pontnou, assessora d'imatge, que s'encarrega de vestir ERC. Parlant de roba, Melero ha brillat. La naturalitat de Sálvame és ensenyar com berenen a plató. La naturalitat de la Melero és ensenyar que les estilistes de TV3 la fan sortir més guapa que mai al Tot es mou, amb unes sabates de taló vermelles de vertigen, però la presentadora trenca l'encanteri i mostra que llueix stilettos quan va dempeus però asseguda a la taula va amb unes horroroses i molt pràctiques crocs.

melero zapatos TV3

melero crocs TV3

Melero amb stiletto de cara i amb crocs d'amagat, TV3

Vídeo:

Melero revela un dels secrets de la tele, com que Carles Francino feia el TN migdia amb bermudes: "A vera, per què he d'anar tres, quatre hores amb això? (mostra les sabates de taló). Per estar asseguda em poso unes crocs. Heu flipat? Has d'anar relaxat. Si tu et trobes bé...". Resposta a plató d'una malparlada Lorena Vázquez: "Si ara vas amb shorts m'hi cago". Tot seguit entra la part divertida del programa. Lluís Marquina: "Avui parlarem de la llimona i del seu poder de neteja i desinfecció". Uf.

melero dempeus TV3

Melero dempeus, TV3

Melero pot fer tot el Tot es mou. Un feliç intent d'apropar-se a la manera de fer de Sálvame, fora de guió i fent del presentador, protagonista. Molts ho trobaran inadequat per TV3 però si lamentem el to encarcarat i previsible dels guions de Tot es mou, això sembla una alenada d'aire fresc. O de pudor de peus.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat