En Blau els avança en exclusiva qui seria la substituta de Vador Lladó i Ruth Jiménez en el nou magazine de tarda de TV3: Helena Garcia Melero. Els equips de TV3 estan treballant-hi i encara no està confirmat però fonts de la casa apunten a que serà així al 99%. Havia de presentar l'espai que substituiria el fallit A tota pantalla de Nuria Roca. Es dirà Tot es mou, un títol més que adient en el terratrèmol que està provocant a TV3 la reclamació d'Hisenda de 150 milions del govern Rajoy per un canvi en la normativa fiscal.

Melero TV3 - Sergi Alcazar

Sergi Alcázar

El nou nom substitueix el de Tarda oberta, la proposta de la productora de Jaume Roures, Mediapro, que desapareix de l'antena el mes de gener. Perillen totes les coproduccions de TV3 amb productores catalanes i de moment el primer contracte que se suprimeix és el de Tarda oberta. Està previst que el nou programa de tarda comenci al febrer amb Melero al capdavant. La solució per les 12 del migdia, després d'Els matins que és de producció íntegra de TV3, seria la més econòmica: mantenir la doble emissió de les notícies del 3/24 que fa audiències per sobre de la mitjana a aquella hora de TV3, tot i competir amb Al rojo vivo de Farreras.

Melero TV3 - Sergi Alcazar

Sergi Alcázar

Sobre l'altra possible víctima, Preguntes freqüents, tot indicava que es reprenia l'emissió el dissabte 13 de gener però a hores d'ara no està clar que el condueixi Maiol Roger ni tan sols que pugui seguir la coproducció amb El Terrat d'Andreu Buenafuente. La pròpia cadena té noms sobre la taula de la mateixa TV3 per presentar un programa polític com Montse Tió, Pol Izquierdo o Ariadna Oltra. Tot s'haurà de decidir en les properes setmanes. Vicent Sanchis té feina.