Fa dues setmanes Ricard Ustrell va  decidir no seguir al capdavant de Preguntes freqüents (TV3), malgrat els excel·lents resultats del programa. La raó esgrimida és l'esgotament del seu equip que produeix simultàniament el debat de TV3 dissabte a la nit i el matinal de Catalunya ràdio del cap de setmana. Després de 15 dies d'especulacions, el seu substitut al capdavant del FAQ's és, com va avançar En Blau, un dels integrants de l'equip. No serà finalment ningú de la redacció sinó un dels tertulians del programa, Maiol Roger. El mateix periodista ho confirmava al seu Twitter: 

Tot i que TV3 encara no ha signat la continuïtat del programa per al 2018, ja que amb la Generalitat intervinguda no es pot signar cap contracte nou, la televisió pública manté l'aposta per un perfil jove com el d'Ustrell, que ha resultat una fórmula guanyadora. Buscaven algú que com ell mai no hagués fet TV i Maiol Roger només hi ha fet de tertulià. El periodista va treballar a la secció de política del diari El país des d'on va fitxar pel diari Ara on queda per decidir si seguirà fent de cap de política. Cap de les parts encara no s'ha pronunciat. Ustrell ha demostrat, durant quatre mesos, que el FAQ's és compatible amb una altra feina de pes.

masiol roger  TV3

TV3

Segons ha pogut saber En Blau, l'equip està satisfet amb la tria. Maiol Roger és tertulià habitual d'El suplement de Catalunya Ràdio i "els fa molta il·lusió" que sigui ell qui condueixi el programa estrella dels dissabtes a TV3. Ustrell deixa el programa amb 27 anys acabats de fer i Maiol Roger va néixer a Vilanova i la Geltrú en fa 31. 

maiol roger ccma

Twitter Catalunya Ràdio

Les travesses sobre el substitut anaven des de la primera codirectora del programa, Montse Tió, als dos homes d'El Terrat a l'equip, Tian Riba i Pere Mas. Segons ha pogut saber En Blau, en els darrers dies s'havia afegit el nom de Daniel Domenjó, que des que Ada Colau va guanyar les eleccions ja no fa la seva tertúlia política a BTV. Ball de noms que s'ha resolt ràpid. Ustrell plega dissabte 23 de desembre i dissabte 13 de gener, si no hi ha canvis en la direcció de TV3 i es normalitza la situació a la Generalitat, el primer FAQ's del 2018 el presentarà Maiol Roger.