Una nova edició de Gran Hermano VIP està en marxa a Telecinco. I en aquesta ocasió, la polèmica ja va saltar abans que comencés oficialment el concurs. Tot té a veure amb la presència de Gustavo, l'exxofer de María Teresa Campos, a la casa de Guadalix.

Gustavo, que curiosament va dimitir del seu lloc com a acompanyant de la veterana periodista el passat 20 d'agost, va assegurar que la seva entrada en el concurs comptava amb el beneplàcit de les filles de les Campos, Terelu Campos i Carmen Borrego. Va assegurar que fins i tot l'havien animat a entrar. No només això. També va revelar que en el seu moment, quan María Teresa encara estava amb vida, li va recomanar que aprofités qualsevol oportunitat, entenent que la comunicadora "hauria volgut que fos allà". "Ella hauria volgut que jo fos aquí. Em deia 'Agafa qualsevol oportunitat'. Vaig parlar just fa uns dies amb les seves filles i els hi vaig comentar que anava a entrar, i els va semblar bé. Aquest dijous a més, vaig tenir una trucada d'elles superbonica i, des d'aquí els envio un petó", va declarar dijous passat.

Gustavo en Gran Germà
Gustavo a Gran Hermano

Gustavo menteix sobre les Campos a la seva entrada en Gran Hermano VIP

Tanmateix, tot això estaria molt lluny de la realitat. Alejandra Rubio, neta de María Teresa, va assegurar que tot "és mentida". "No sabíem que entrava. Ho podíem intuir perquè fa uns vint dies va presentar la dimissió. La meva àvia seguia aquí. Va ser una sorpresa per a totes perquè després de tants anys treballant amb ella, en un moment que la meva àvia estava malament, presenta la dimissió... Va ser allà quan van començar les negociacions amb 'GH VIP", va comentar Alejandra divendres passat en el programa 'Así es la vida'. "La meva àvia no tenia cap constància d'això. Ni que podia ser una opció. A més, em diu Carmen que aquesta trucada mai no ha existit", va afegir.

Així mateix, tal com recullen des d'Informalia, Carmen i Terelu estan "sorpreses, una mica dolgudes i preocupades": "No tinc cap por, de mi no pot dir res, però ha entrat amb professionals dels realities i, sense anar més lluny, Carmen Alcayde pot tirar-li molt de la llengua".

Gustavo i Maria Teresa Campos
Gustavo i Maria Teresa Campos

Gustavo no veurà ni un euro de l'herència de María Teresa Campos

L'esmentat mitjà apunta que Gustavo es va comprometre fa mesos amb Zeppelin, la productora de GH, així com va negociar la presència d'Ainhoa, la seva xicota, en el plató com la seva defensora. A més, recullen el testimoni d'una font que assenyala que Gustavo "està necessitat de diners i que sap moltes coses lletges" de les dues germanes, la qual cosa podria ser l'arma de Gustavo per guanyar notorietat en el programa i pujar les audiències, que al cap i a la fi és per la qual cosa és a Guadalix.

Així mateix, el que tregui en Gran Hermano serà l'únic rèdit que aconseguirà de la seva excap. I és que segons van apuntar en el programa 'Fiesta' que s'emet en Telecinco els caps de setmana i presenta Emma García, Gustavo no rebrà ni un euro de l'herència de María Teresa Campos.