Màxima preocupació per l'estat de salut de María Teresa Campos. La setmana passada van sortir a la llum en exclusives unes fotografies on se la podia veure al carrer a plena llum del dia amb un aspecte molt deteriorat. Mostrava una extrema primesa i se la veia molt feble. Tota la seva cara era marcada i pàl·lida. Caminava amb ajuda i lentament. Fa unes setmanes va haver de ser ingressada d'urgència per una anèmia. Les seves filles van revelar que amb prou feines menja i beu. Està deprimida. Des que va abandonar el seu últim programa no aixeca cap.

Després de les publicacions s'ha generat un gran enrenou i una nova polèmica. S'acusa Carmen Borrego de ser l'autora material d'aquestes fotografies que han arribat a una coneguda revista suposadament previ pagament. En les imatges María Teresa Campos surt amb el marit de la col·laboradora. Ara se sap que ella no va fer les fotografies ni tampoc les va vendre a la publicació. No obstant això, les càmeres la van captar gràcies a ella. Per aquesta raó, Informalia nomena a la germana de Terelu com "l'autora intel·lectual" del reportatge, la responsable directa que tota Espanya veiés a María Teresa Campos en un delicat estat de salut.

María Teresa Campos fotos
María Teresa Campos fotos

Aquestes fotografies es van fer a la sortida de casa seva. María Teresa Campos es recolzava del braç del seu gendre. Era el dia de l'aniversari de la seva neta Carmen, la filla de Borrego. Celebraven els seus 30 anys a casa dels seus pares. A aquesta cita no va acudir el seu fill, germà de Carmen, José María Almoguera, ni tampoc la seva dona, Paola Olmedo, amb qui fa mesos que no es parla.

Carmen Borrego va treure a María Teresa Campos al carrer perquè sabia que estava la premsa

Carmen Borrego sabia perfectament que hi havia premsa a les portes de casa de María Teresa Campos. Vigilaven des del dia anterior. Per això van celebrar l'aniversari a casa de la col·laboradora de 'Sálvame'. D'aquesta forma, la veterana comunicadora havia de sortir del seu domicili. Podrien haver entrat pel garatge i no hauria passat absolutament res. Tanmateix, van optar per entrar per la porta del portal. Ni tan sols van parar a la porta de l'edifici, van fer fins a un passeig perquè als periodistes els donés temps a fer les fotografies.

María Teresa Campos Mediaset
María Teresa Campos Mediaset

Uns dies després de la realització del reportatge, Carmen Borrego va moure tots els seus fils perquè no veiés la llum. La col·laboradora ho va explicar a tot el seu entorn. Sembla que es va penedir de la seva malifeta, però ja no va estar a temps de paralitzar-lo.

"A Carmen Borrego li ve molt bé que se la vegi amb ells, del braç del seu marit, com si fossin els que la cuiden normalment. Encara que per a això se l'hagi de veure a ella. I Teresa no vol que la vegin així. És per això que no vol rebre visites", confirmen Informalia des de l'entorn de María Teresa. Aquell dia Gustavo deslliurava. El xofer de María Teresa Campos mai no hauria deixat que la veiessin així