María Teresa Campos va morir als 82 anys d'edat dimarts passat 5 de setembre a causa d'una insuficiència cardiorespiratòria greu i un deteriorament cognitiu. Terelu i Carmen Borrego, com la resta de familiars propers, ja estaven preparats per a aquest final. Encara que mai no han volgut explicar exactament que malaltia patia la presentadora, fa temps que no estava bé. Des de fa mesos no la deixaven sortir al carrer, li van prohibir les visites i les trucades. Estava totalment aïllada. Fa ja un any que va desaparèixer de la petita pantalla i és que les seves filles no volien que els espectadors la recordaran amb aquesta imatge.

Malgrat estar preparades per a aquell fatídic dia, Terelu i Carmen estan desolades. La família s'ha unit en un moment especialment complicat. Aquest matí ha tingut lloc la incineració de la matriarca i s'han reunit en un restaurant. Terelu va estar acompanyada per Kike Calleja i Carmen pel seu marit i la seva filla, el seu fill José María va ser el gran absent d'aquesta reunió familiar, també Alejandra Rubio. Ambdós van ser presents al tanatori i en la missa. Les seves filles van recordar de molt afecte a la seva mare.

Terelu i Carmen Borrego efe
Terelu i Carmen Borrego efe

Carmen Borrego i Terelu es faran d'or sense María Teresa Campos

Ara a Carmen Borrego i Terelu els espera un llarg camí, i és que la història no acaba sol amb la incineració, ara els toca fer papers i llegir l'herència. María Teresa Campos va ser una de les presentadores pioneres dels matins i va amassar una important fortuna durant dècades. Gran part d'ella la va invertir en propietats de luxe. Era propietària d'una mansió de 2.0000 metres quadrats a Las Rozas i d'un àtic a Pozuelo. A més, comptava amb dos habitatges a Màlaga, una a la platja i una altra en el centre de la ciutat.

Àudios nora Carmen Borrego
Àudios nora Carmen Borrego

Les propietats va començar a vendre-les el 2017 quan van cancel·lar el seu programa en Telecinco. No podia sufragar unes despeses tan elevades. La seva mansió comptava amb personal de servei, cuinera i jardiner. A més del seu inseparable xofer. El 2017 va vendre l'àtic de Pozuelo per uns 1,3 milions d'euros. Mentre que uns anys després es desprendria d'una de les propietats de Màlaga. El 2021, va aconseguir vendre la casa que més deute podia acumular, la de Molí de La Hoz (Les Rozas), per 2,5 milions d'euros després d'estar quatre anys al mercat i donar-li grans mals de cap pel seu costós manteniment.

Tant María Teresa Campos com les seves filles s'han fet d'or amb la televisió, però també amb les revistes de la premsa del cor. És la família que més exclusives ha concedit als mitjans. Milions d'euros en aquests últims anys. Aquest dimecres totes les revistes portaven la presentadora en portada. Un comiat homenatge amb magnificència. Però és molt probable que dimecres vinent alguna revista posi a Terelu, a Carmen i Alejandra en portada amb una entrevista exclusiva. Ara tenen moltes coses per explicar i ho aprofitaran al màxim amb l'absència de compromisos professionals.