Un embaràs mediàtic sempre genera repercussió i més, si es tracta d'un personatge tan melancòlic com ella. Gisela Lladó, concursant de la primera mítica edició d'Operación Triunfo 2001, anunciava el seu embaràs en exclusiva per la revista ¡Hola!. Un nadó molt esperat per l'extriunfita qui ha relatat el seu dur procès per aconseguir ser mare. Ara, amb 44 anys, complia aquest desig de la mà de Jose Ángel Ortega, el seu marit, amb qui ens ha relatat tots els detalls de l'embaràs. Fa poc entraven a la recta final i ho celebraven amb una "Baby Shower" anunciant el nom i el sexe del bebè. L'artista no viscut un embaràs gens fàcil, al cinquè mes, era hospitalitzada d'urgència per una pedra el ronyó i sembla que ara, la història es repeteix. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisela (@giselaoficial)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisela (@giselaoficial)

Tan sols fa unes hores Gisela Lladó publicava al seu perfil d'Instagram una notícia que alertava als seus seguidors i sobretot al seu entorn. El passat mes de desembre entrava ingressada d'urgència a causa d'una pedra al ronyó, un autèntic malson que paralitzava totalment l'embaràs del bebè. Quan un està creant vida a dins seu, qualsevol obstacle o contratemps pot ser clau pel naixement. Passar un ensurt com aquest un cop, atemoreix, però viure'l per segona vegada es tot un malson. L'artista ha comunicat a través del seu perfil que havia tornat a estar ingressada per segon cop, pel mateix motiu que la primera: un problema de ronyó. "El bebé está bien y sigue dentro de la barrigota… es mi riñón el que me ha llevado a volver a ingresar… pero de momento todo controlado… estoy en las mejores manos." Un ensurt que sembla estar controlat per les millors mans. 

Gisela embarzada de Indiana  / GTRES
Gisela embarassada d'Indiana / GTRES
Gisela durant el primer ingrès a l'hospital / Instagram
Gisela durant el primer ingrés a l'hospital / Instagram

Gisela Lladó viu el seu primer embaràs amb 44 anys i un historial no massa favorable. Fa uns mesos relatava a la revista ¡Hola! els constants intents per ser mare, i els dos avortaments que havia patit en el procés. Finalment, van optar pel procés in vitro, detallant el següent: "Vino la pandemia y el tema se alargó. Mi reserva ovárica no era la idónea. Fue difícil. Tuve que hacer cinco estimulaciones, que eso también es un proceso de mucha hormona, muchos pinchazos. Solamente quedó un embrión viable, que es este que está ahora dando caña" Però aquests mesos d'espera no estan sent gens fàcils, durant els inicis va patir un despreniment del sac gestacional i més tard patia les primeres complicacions al ronyó. Es tracta d'un dels contratemps més dolorosos, si més no, els doctors, quan parlen amb els homes afectats, asseguren que és el més similar a un part. Apa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisela (@giselaoficial)

Repetir aquesta intervenció mèdica és tot un infern i més, si portes una vida dintre teu. Tan sols han passat uns dies que la parella ens anunciava el nom de la criatura: Indiana, un nom unisex que amaga un missatge sobre la seva cerca: "Hemos estado mucho tiempo En busca del niño perdido, esto ha sido un proceso muy largo. El niño perdido ¿qué ha pasado? Que está en el Templo maldito, o templo bendito que es mi barrigota" explicaven a l'últim post. En un embaràs, cada dia és clau i l'artista, ja ha passat per tota mena de calvaris. "En nada a casa!! A esperar a mi peque cuidándome mucho para que el horno no deje de funcionar!" anunciava al post. Gisela entra en una recta final complicada, però tot ha quedat en un terrible ensurt. Ja els queda menys per ser pares del petit Indiana. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!