La cantant catalana Gisela Lladó, coneguda per participar en la primera edició d'Operación Triunfo, i per posar veu a la versió espanyola de Frozen, està d'enhorabona. I és que el dia 2 de febrer del 2022 celebra ni més ni menys que set anys, que es diu aviat, juntament amb la seva parella, José Ortega, fotògraf de professió. Una data molt especial per als dos amb què el seu nòvio li ha donat una gran sorpresa a través de les xarxes socials, el seu compte d'Instagram.

Una publicació que ha fet durant la tarda de dimecres 2 de febrer, i ha generat l'interès de molts. Doncs José no només ha remogut el bagul dels records, per recuperar algunes fotos inèdites dels dos, sinó que també s'ha sincerat i ha explicat com va ser la seva primera cita amb la cantant catalana del Bruc. Una cita que, jutjant per la seva bonica història d'amor, va anar a les mil meravelles. Tant que en el dia d'avui Gisela i el seu nòvio són una de les parelles més consolidades del panorama social.

gisela obrim fil

La cantant Gisela / TVE

Cinc fotos, ni una més ni una menys, són les que José Ortega ha compartit en el seu perfil d'Instagram quan passaven pocs minuts de les sis de la tarda. Fotos molt especials juntament amb la seva xicota, amb les quals fa un breu repàs dels set anys que porten de relació. "S'ha passat volant però cada segon ha estat intens i meravellós", confessa. Així comença l'escrit que José adjunta a la seva publicació a les xarxes socials. Escrit amb què declara el seu amor per la cantant catalana i va un pas més enllà.

Ja que l'expert en fotografia s'atreveix a compartir com va ser la seva primera trobada amb Gisela, per a curiositat de molts. Una trobada que va tenir lloc en un cafè. De fet, tan bé van estar els dos, i tal va ser la seva forta connexió, que després d'acabar el cafè se'n van anar de "tour gastronòmic improvisat". Una primera cita que jutjant per les paraules del nòvio de la d'Operación Triunfo va ser molt divertida alhora que emocionant. Parlem d'això:

"Felicitats per molts més", "Que guapos", "Felicitats parella", "Feliç aniversari parella bonica", "Que l'amor us duri molt més" o "Segur que el vostre amor serà etern" són alguns dels missatges que es poden llegir a la publicació, que suma més de 90 'm'agrada'. Una sorpresa a Instagram que ha fet molta il·lusió a Gisela. Tant que la cantant no ha dubtat a compartir la publicació del seu nòvio en les seves històries d'Instagram.

Una parella que, de moment, no s'ha animat a passar per l'altar. Tot i que mai és tard per casar-se i qui sap si podrien animar-se a fer-ho en els propers anys. Especialment després d'assistir al casament de la gran amiga de la cantant, Chenoa, que després de cancel·lar-ho per la pandèmia del coronavirus, ha decidit que sí o sí es casarà amb la seva parella, el metge Miguel Sánchez, el proper 22 de juny de 2022. Donarà Chenoa el seu ram de núvia a Gisela perquè sigui la pròxima d'OT en vestir-se de blanc? En uns mesos sortirem de dubtes.