Cada vegada que comença una nova edició d'Operación Triunfo, n'hi ha que no poden evitar recordar la primera entrega del format. La més mítica, més exitosa i sobretot més nostàlgica. L'any 2001, el món de l'entreteniment canvia per complet amb l'aparició en escena d'un grup de joves il·lusionats que, en qüestió de dies, passarien a convertir-se a estrelles del país. Rosa López fou la guanyadora per excel·lència, però, del primer concurs van sortir altres estrelles nacionals com Chenoa, David Bustamante o David Bisbal, tots ells amb carreres d'èxit en la música i l'entreteniment. Tres clàssics personatges del cor. Veure'ls a tots junts de nou sempre genera molta expectació i enyorança, l'any 2016 RTVE preparava el seu retrobament, un concert que encetava de nou noves trames i embolics entre els concursants. En sortir del concurs, els camins de cadascun d'ells es van separar i, encara que assegurin reiteradament el seu bon rotllo. Ara, vint-i-tres anys després, es continua afirmant la teoria: n'hi ha que ja no se suporten. OT 1 queda en la memòria. 

Concursants primera edició Operacion Triunfo /GTRES
Concursants primera edició Operacion Triunfo /GTRES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisela (@giselaoficial)

Entre els rostres més nostàlgics de la primera edició, tothom la recorda, Gisela Lladó. La catalana ha fet carrera en el teatre musical, posant veu a famosíssimes pel·lícules infantils de Disney com Peter Pan o Frozen. Ara, apareixia de nou al concurs com a col·laboradora d'OT al dia.  Apassionada pels infants, recentment complia un dels seus somnis, amb 44 anys, la del Bruc anunciava que per fi seria mare. Un procés que no ha estat gens fàcil i és que, la notícia arribava després de molt temps de cerca, un nadó desitjosíssim. Els primers mesos d'embaràs no foren fàcils per l'artista, plena d'inseguretats i temors pels reiterats intents anteriors, el passat mes de desembre la van hospitalitzar a causa d'una pedra al renyó. Finalment, tot va quedar amb un ensurt. La del Bruc confessava els dos avortaments que havia patit anteriorment i, ara, en la recta final per conèixer al seu primer fill, l'alegria és immensa. Ella ho ha volgut celebrar amb una gran festa, el que es coneix ara com baby shower.

La revista Hola! publicava en exclusiva les fotografies de la cita tan especial per l'extriunfita i mostrava, entre d'altres, la llista de convidats. Entre els noms més sonats, el que tothom volia veure era el retrobament amb els seus companys d'edició. Esperàvem un mític posat nostàlgic dels concursants, per veure com els hi havien passat els anys, però ens hem endut una gran sorpresa. Còmplices i rialleres, Chenoa i Natalia, grans amigues de la cantant, apareixen tocant-li la panxa, al cantó esquerre Geno i Alejandro Parreño i per últim, Manu Tenorio, qui apareixia públicament amb el cap ben alt després de la sonada polèmica de les seves declaracions per "Zorra" la proposta d'Eurovisió. Ni rastre de cap company més. No trobeu a faltar cap mític company com Bustamante, Bisbal o Rosa López? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisela (@giselaoficial)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisela (@giselaoficial)

Durant l'entrevista, l'artista catalana aclareix que no ha pogut fer coincidir a tota la llista de convidats que tenia planejada, però, hi havia algun extriunfito més que va rebre la invitació? "Algunos han querido venir, pero no ha podido ser por sus agendas, que esto también tengo que decirlo, como Rosa, Nuria Fergó o Naím Thomas, que los invité y han estado intentando mover mil cosas, pero al final les ha resultado imposible." assegurava a l'entrevista. Ella ho té clar, vint-i-tres anys després, té a la seva vida a qui vol estar-hi. "¿Os ha costado seguir manteniendo vuestra amistad? Con los que cuesta es porque ya no son tan amigos." Boom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisela (@giselaoficial)

Rosa López no ha pogut quadrar la seva ocupada agenda, l'èxit de David Bisbal el va fer renegar fa temps dels seus companys i, amb David Bustamante van passar de petonejar-se a l'Acadèmia a no dir-se mai més res. Els dos últims, sumprimits de la nova vida de Gisela.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!