L'enrenou entre Iker Casillas i un equip del programa 'Socialité' de María Patiño continua. Parlem de la reacció molesta de l'exporter del Reial Madrid i Porto quan va veure's empaitat per una reportera i un càmera al petit poble familiar de Navalacruz, a Àvila. Casillas està fins els nassos de Telecinco, cadena que s'ha acarnissat destapant les seves misèries des que es va separar de la presentadora Sara Carbonero.​ Algunes d'aquestes informacions són més falses que un bitllet de 7 euros, i ha contraatacat als jutjats. Però l'assetjament no s'atura, i Mediaset continua la persecució de forma descarada.

Descarada i victimista: el vídeo que va emetre dissabte al programa de 'La Fábrica de la Tele' era una exageració descomunal, acusant el de Móstoles d'una actitud amenaçadora: "perdió los papeles", "fuera de sí", etcètera. Després de veure la peça, ni rastre de la versió de Patiño i companyia. Ara bé, la història ens reservava un gir final esgarrifós: els veïns del poble van sortir a defensar Casillas, insultant, escridassant i llançant objectes a la periodista. Mentre això passava, l'Iker ho emetia en directe a les xarxes socials sense calmar els ànims del personal. Volaven safates i paraules grosses. I la bola es va fer molt grossa.

Iker Casillas enfadado 2 Socialité Telecinco

Iker Casillas enfadat amb el programa 'Socialité' / Telecinco

Ara ens podem explicar perquè Patiño, indignadíssima, acomiadava el programa amb un estrany "buenas tardes a todos, menos a Gerard Piqué". Resulta que el central del Barça va matar les hores prèvies al partit de pretemporada a Stuttgart mirant el xou per les xarxes socials. I com que mai no s'està de dir la seva, va ficar cullerada al xat del directe de Casillas amb intervencions memorables: "Bandeja por el aire" i "estoy disfrutando mucho" van ser les frases que van enfurismar a la presentadora. És clar: si la seva vena del coll ja estava inflamada quan relatava les presumptes males formes del futbolista, amb el tràngol que se sentia totalment legitimada per demostrar el seu enuig.

María Patiño ha muntat un "dos de mayo"  al programa, fent-se un fart de repetir les imatges de l'intent d'agressió a la seva reportera i el càmera. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt desagradable. Ara bé, sempre ens quedarà el dubte de si s'hagués estimat més que la cosa anés més enllà. Tot per l'audiència i l'espectacle. 

Bandeja pueblo Iker Casillas Telecinco

Reportera Socialité Telecinco

Reportera de 'Socialité' assetjada al poble d'Iker Casillas / Telecinco

Gerard Pique a Iker Casillas directo 0 Telecinco

Gerard Pique a Iker Casillas directo Telecinco

Gerard Piqué diu la seva sobre l'incident d'Iker Casillas i 'Socialité' / Telecinco

gerard pique EFE

Gerard Piqué / EFE

María Patiño desafiante Iker Casillas Telecinco

María Patiño durant l'incident amb Iker Casillas / Telecinco

'Socialité' és, segurament, el programa que més "noticies" s'inventa a la televisió estatal. També són especialistes en tocar allò que no sona. Després s'estranyen que passin coses. Reprovables, sí, però "si no quieres polvo, no vayas a la era".