La història d'amor entre Iker Casillas i Sara Carbonero ja és història. Però el xou no ha fet més que començar. Malgrat que els protagonistes han decidit posar en marxa una estratègia conjunta, sembla que la corda s'està trencant per un dels extrems. En concret per la banda de l'exporter internacional, que xerra més del compte. En la selva del safareig, això vol dir convertir-te en la víctima perfecta per als depredadors. Periodistes com Gustavo González, o anònims indiscrets estan posant Casillas a la vora del precipici. Li manca un petit toc per caure a les profunditats, per molt que hagin estat una de les parelles favorites del públic espanyol. Això només els converteix en més llaminers. 

Comunicado Iker Casillas y Sara Carbonero separación T5

Comunicat Iker Casillas i Sara Carbonero separació / T5

'Sálvame' ha premut el botó nuclear, i la catàstrofe és imminent. La idíl·lica relació era només una façana, perquè dins de la llar la realitat era molt distinta. Sara i Iker porten separats molt de temps; a Porto ja vivien en plantes diferents de la mateixa casa, i la filtració fa mesos de que havien partit peres va fer trontollar el secret millor guardat de tots dos. Ara bé, el que més ha de callar (i per això està aterrit) és Casillas. L'acusen de "falta de generosidad" econòmica i emocional amb la seva dona i els seus familiars. No només això: comencen a sonar les alarmes per suposades infidelitats. "Van a salir cosas duras", deia González, mentre que Belén Esteban sap molt bé que "hay gente que ya se está moviendo". Kiko Matamoros va més enllà: parla d'uns àudios explosius del madrileny confessant-se amb una amiga (que ha filtrat el material), mentre que "hay un autobús de mujeres que va a salir a decir que se ha liado con Iker".

Kiko Matamoros Sálvame T5

Kiko Matamoros 'Sálvame' / T5

Belén Esteban T5

Belén Esteban 'Sálvame' / T5

Gustavo González Sálvame T5

Gustavo González 'Sálvame' / T5

Pel que han explicat al programa de 'La Fábrica de la Tele', l'exmadridista està obsessionat amb la premsa rosa, intentant evitar que s'acarnissen amb ell. Motius, asseguren, en té: "va a ser el gran perjudicado en esta historia". Kiko diu taxatiu: "si revelo la información que tengo, le voy a hacer mucho daño a Sara. Son cosas que ella no sabe". Un retrat de Casillas, assegura, demolidor: "hay cosas que en la vida pueden resultar imperdonables". Iker, fins i tot, hauria pagat per callar informacions i filtracions. Una olla a pressió a punt d'explotar.

Iker Casillas mala cara T5

Iker Casillas amb mala cara / T5

sara carbonero portada

Sara Carbonero / IG

El serial apunta maneres. Casillas fa olor a ídol caigut.