Gerard Piqué i Shakira es van reunir al despatx dels advocats a la Plaça de Francesc Macià de Barcelona dijous passat. A la vorera nord, al costat del Sándor. Allà tot va anar malament. La que semblava que seria la reunió definitiva per tancar els serrells de la custòdia de Milan i Sasha va acabar com el rosari de l'aurora, amb Gerard Piqué aixecant-se de la taula i marxant amb cara de pocs amics per l'Avinguda Pau Casals amunt, camí del Turó Park i del seu cotxe al pàrking Saba. Shakira va sortir més tard amb millor cara. Milan i Sasha, de 9 i 7 anys, estan escolaritzats a Barcelona i cap jutge els permetrà marxar amb la mare a viure a Miami si no es demostra que Piqué és un mal pare. Shakira va anar de bones. Vol evitar anar a judici per la custòdia.

Gerard Piqué TW
Gerard Piqué a l'Av. Pau Casals, Twitter
Gerard Piqué Twitter
Gerard Piqué al Sándor, Twitter

Tota la premsa sospita que l'as a la màniga de la colombiana que va fer enfurismar Piqué va ser l'informe dels detectius privats que han perseguit el futbolista de dia i, sobretot, de nit. Que han gravat infidelitats, negocis i trapis de Piqué. Però no. Ara se sap què va oferir Shakira a Piqué que el va ofendre tant per marxar del despatx sense acord. Ho explica la que va destapar la separació, Laura Fa a El Periódico: "Ese día iban a firmar que los niños van a  permanecer los próximos 2 años en Barcelona. No se llega a ese acuerdo. Piqué cree que hay cláusulas abusivas para él, que le parecen una locura. Lo que a Piqué le parece una locura es que Shakira cree que con dinero puede solucionarlo. Shakira ofrece dinero a Piqué para quedarse con la custodia de los niños. La gente que tiene mucho dinero cree que todo se compra con dinero". Aquesta és la raó de l'emprenyada de Piqué, a la reunió la seva ex li ofereix cash i ell mira a Shakira als ulls a la taula enorme envoltats d'advocats, s'indigna i toca el dos.

shakira
Shakira al Sándor, twitter

Shakira sap que Piqué és molt ric però és que ella és extraordinàriament multimilionària, molt més que ell. I li ofereix tot: diners, jets privats, totes les facilitats econòmiques perquè deixi que els nens marxin a Miami i els vagi a veure quan vulgui. Laura Fa: "Cuando Piqué también es rico, el dinero no es importante. Es poner un precio a algo que no lo tiene, la custodia de los niños. El dinero no es problema entre ambos". S'han de repartir cases, cotxes, béns, mansions, luxes, el jet privat.... Però això no és problema. Per reblar el clau Lorena Vázquez aborda els rumors absurds com si Piqué no sabés què és un condó:  "Continúan los rumores de que Clara Chía está embarazada pero creo que es el pantalón alto que si no le aprieta le hace barriga. Quizás son tres pedos y no un embarazo. El entorno de ambos lo niega. Se verá con los meses". La parella han anat a París i ja se sap que d'allà venen els nens. Parlar per parlar. L'únic nen que interessa és Milan, i Sasha. Continuarà.