Gerard Piqué ha destapat la caixa dels trons. Divendres passat el jugador del Barça descansava en família a la seva mansió de la Cerdanya i va decidir assistir al concert que Dani Martín oferia a Puigcerdà. Però no hi va anar sol sinó acompanyat de la seva parella des de fa mesos: Clara Chia. La jove cambrera del carrer Tuset que ara treballa per Kosmos, l'empresa de Piqué. El jugador del Barça va decidir cantar a crits la cançó Cero. I ho va fer davant de les càmeres que el gravaven amb la seva parella, fent-se carícies, abraçades i petons. El vídeo és aquest:

Beso Gerard Piqué y su novia Clara Chi Telecinco

El petó de Gerard Piqué i Clara Chia Telecinco

La noia assenyala a Piqué que els estan gravant i ell no es talla, es col·loca just a les escales de la platea, sense ningú al davant que els tapi, i li fa petons a la parella, no només no s'amaga sinó que exhibeix el seu amor, davant el món, davant Shakira. Tant li fot. I canta l'estrofa "Quierooo que todo vuelva a empezar, que todo vuelva a girar". Ups, un nou amor, una nova parella. Adeu Shakira que assisteix estupefacta a aquest mal final de la parella, en públic, com la infanta Cristina i Urdangarin, però amb una guerra judicial a punt.

El jugador està acompanyat del seu germà i dels seus pares. Clara és una més de la família. No és cert que sigui una aventura passatgera, un caprici, una amant. És la seva parella de 23 anys. I Shakira, de 45, ha dit prou amb l'únic aspecte conflictiu de la ruptura, la custòdia dels fills Milan i Sasha.

La dràstica decisió de Shakira és posterior a que Telecinco emetés les imatges de divendres que demostren que Piqué va de debò amb Clara. Segons Informalia "Fuentes cercanas a ambas familias revelan que las negociaciones se han roto después de que Shakira y Piqué no lograsen llegar a un acuerdo en cuanto al futuro de sus hijos. Tras agotarse esta oportunidad de negociación amistosa, el siguiente paso sería verse las caras en un juicio. Esta exposición mediática se multiplicaría por dos en el caso de Shakira, que también tiene una cita con el juez por fraude fiscal al rechazar la propuesta de la Fiscalía".

pique shakira coche gtres
Piqué conduint i Shakira mira trista GTRES

Cap jutge no admetrà que els nens marxin de manera permanent de Catalunya excepte si Shakira demostra que Piqué és un molt mal pare. I això és la guerra judicial. Als tribunals es dilucidaran els draps bruts de la parella, i Shakira ho explicarà tot. Segons sembla ha contractat detectius per seguir Piqué en les seves sortides nocturnes i en els seus negocis, no tots reeixits. Shakira ha decidit que els nens estaran millor amb ella que amb Piqué i Clara Chia. No vol seguir vivint a una ciutat on no li queda res i prepara la doble guerra, contra Hisenda, que li demana presó, i contra Piqué, que passa de tot i canta abraçat al seu nou amor. Una família trencada.