Ja han tornat de París. Gerard Piqué i Clara Chía ja estan a Barcelona després de tornar en un vol a primeríssima hora del matí des de la capital francesa. Els pardalets han passat uns dies molt romàntics amb vistes a la torre Eiffel i han gaudit d'uns quants dies sense gairebé paparazzis. A París, Piqué i Chía són coneguts però amb prou feines els paren pel carrer. Tanmateix, ha estat trepitjar l'aeroport d'El Prat i les masses se'ls han tirat a sobre fins al punt que Clara ha buscat desesperadament la sortida després de donar diverses voltes sense trobar-la. Un paparazzi d'Europa Press l'ha tornat a aclaparar amb preguntes que han tornat a obtenir un silenci com a resposta.

Les càmeres els estaven esperant perquè sabien que avui el jugador culer té entrenament i hi havia un vol express que arribava a primera hora del matí des de l'aeroport Charles De Gaulle. I efectivament, en aquest viatjaven Piqué i Chía. Caçats una vegada més, els reporters roses els han perseguit per tota la zona d'arribades de l'aeroport que, encara que amb prou feines deserta, ha comptat amb diversos acòlits de la parella. Un fan li ha tirat una floreta rònega a Piqué: "En la tele sós lindo, pero ahora más". Piquetón no li ha donat ni les gràcies, a penes un tímid somriure. Vol viure tranquil.

Agafadets de la mà

Una vegada trobada la porta de sortida, la qual li ha hagut d'indicar Piqué a Chía, la parella s'ha agafat encaramel·ladament de la mà mentre creuaven la cinta mecànica. Amb els paparazzis a uns 50 metres, Gery i la projecte de publicista s'han relaxat i, mentre s'agafaven de la maneta enamoradament, xerraven amb complicitat. Després de la tempesta, sempre arriba la calma: Piqué ara somreia i Clara, al final de la cinta, li plantava un petó d'època. Espaterrant.

Piqué i Chía besant-se a l'aeroport
Piqué i Chía besant-se a l'aeroport - CHANCE

Shakira trenca el silenci

Mentre Gerard i Clara gaudien aquests dies de la catedral de Notre Damme, de la Torre Eiffel i de, potser, Disneyland, a l'altra punta de la capital s'estaven editant les últimes pàgines de l'entrevsta que ha concedit Shakira a Elle. La revista francesa va publicar ahir les primeres declaracions oficials de la colombiana des de la seva anunciada ruptura amb Piqué. Van provar com una gerra d'aigua freda a alguns, especialment al blaugrana: "En una de les hores més difícils i fosques de la meva vida, la música m'ha portat llum. Tots passem moments difícils en la vida, ja sabem que això no és precisament un camí de roses. Però el més important sempre és confiar en la resiliència de l'ésser humà, especialment les dones." París, l'amour.