Shakira i Gerard Piqué han tornat a veure's les cares. No estaven sols. Reunió en un bufet d'advocats entre la cantant colombiana i el futbolista del Barça per mirar d'arribar a un acord per la custòdia dels seus fills, enmig d'una separació  que no està sent gens plàcida. Tot el contrari. Tensió, males cares i cadascú escombrant cap a casa seva, i ja veurem si la cosa es calma i arriba a bon port o si el litigi s'eternitzarà. La cita ha estat al despatx dels advocats del jugador blaugrana, el bufet Ramón Tamborero a la plaça Francesc Macià de Barcelona, poc abans de les 8 del vespre. Era la primera vegada que Shakira i Piqué es tornaven a veure les cares des que va esclatar tot l'affaire, i a jutjar per les imatges, es poden treure algunes conclusions. Per exemple, que la cantant compta amb l'adoració dels fans, que no han fet sinó estimar-la encara més i que assenyalen clarament Piqué com a culpable. Ell, en canvi, rictus molt més seriós. Però anem a pams. L'arribada de tots dos ja és prou il·lustrativa. Ell, vestit amb xandall i cara de pocs amics. Ella, molt elegant, sabates de taló, ulleres molt grans de sol, estil retro, camisa i texans i un mig somriure als llavis.

pique
Gerard Piqué, a l'arribada a la reunió amb Shakira / Europa Press
shakira
Shakira, a l'arribada a la reunió amb Gerard Piqué / Europa Press

La cantant colombiana ha arribat amb el seu germà Tonino. Cap ha volgut fer declaracions, però després de la reunió amb sengles advocats, algun detall de la sortida és prou significatiu. Per què? Primer, perquè Piqué ha abandonat la reunió mitja hora abans que Shakira. Segons La Vanguardia, el futbolista s'ha aixecat de la trobada a l'hora i mitja de començar i ha marxat amb cara de pomes agres abans que s'acabés. Segons el mitjà, fart de les negociacions i els permanents retards i matisos que la part de la cantant colombiana vol incorporar a les clàusules. La seva imatge, força explícita, tal i com recull aquesta publicació del paparazzi Jordi Martín:

Ben diferent ha estat la sortida del despatx per part de Shakira. L'artista ha abandonat el bufet entre els aplaudiments de totes les persones que hi havia a peu de carrer i no han parat de transmetre-li el seu escalf a la cantant. I ella, encantada de la vida, s'ha aturat somrient i saludant tothom, segura d'ella mateixa, mentre l'aclamaven i li demanaven a crits que no marxi a viure fora de Barcelona: "¡Te queremos! ¡No te vayas por favor!". La colombiana, podríem dir fins i tot que estava eufòrica en veure tantes demostracions de carinyo per part dels fans:

Impactant la diferència que es veu en les cares de tots dos. I en el silenci quan ha sortit ell i els crits quan ho ha fet ella. Ell, com si acabés de sortir d'un enterrament, ella, com si acabés de guanyar un premi. Després que ells han sortit els advocats de l'exparella. Pel que fa al de Gerard Piqué, ha manifestat que pot ser que no sigui la darrera reunió, que "nunca hay un último encuentro. Estamos trabajando en ello, no puedo dar ahora información sobre esto (sobre si es quedaran els nens a Barcelona)"Veurem si hi haurà una nova trobada o si pel contrari, la d'aquest dijous al vespre va ser la darrera vegada que Piqué i Shakira van coincidir en una habitació.