Gerard Piqué i Clara Chía tenen un triangle vital entre el carrer Tuset, on es van conèixer al bar musical La Traviesa on ella posava copes, el carrer Beethoven on treballen junts a les oficines de Kosmos prop del Turó Park, i el carrer Muntaner, on resideix Piqué en un dúplex de luxe. Però el carrer clau és el carrer Santaló, on hi ha la sortida del pàrking de la comunitat de veïns del dúplex de Piqué. Allà hi ha els paparazzi fent guàrdia per obtenir fotos de la parella dins d'un dels cotxes de l'exfutbolista. Clara Chía amb ulleres de sol king size, Clara Chía preocupada, Clara Chía post atac d'ansietat... La dona més buscada, retratada a Santaló:

Clara Chía i Piqué Muntaner Antena 3
Clara Chía i Piqué al pàrking posterior de Muntaner Antena 3
Piqué y Clara Chía calle Santaló GTRES
Piqué i Clara Chía a la sortida de Santaló GTRES

Els paparazzi són els primers en saber les notícies. De sempre. Enric Bayón, Jordi Martín, Laura Fa quan feia guàrdies per les agències... Una cosa són els analistes i l'altre són els reporters, gràfics o plumillas, de carrer. Ells saben què passa abans que ningú, i després de tantes guàrdies a Santaló i preguntant al veïnat ja se sap la decisió dràstica que han pres Piqué i Clara després de l'episodi de l'atac de pànic de la jove: han decidit viure junts. Cada dia i cada nit. Clara Chía abandona la casa dels seus pares, Marga Martí i Lluís Chía, on encara viu la seva germana petita Joana Chía, de 21 anys, i s'instal·la definitivament al dúplex de Muntaner amb el seu nòvio i jefe. És una exclusiva de Laura Fa i Lorena Vázquez a El Periódico: "No era intención de la pareja compartir piso tan pronto. Querían esperar hasta que Shakira se instalara en Miami. Pero sus planes han cambiado y han decidido que no es suficiente con pasar los fines de semana en Barcelona o en la Cerdanya, ni con trabajar juntos en la misma oficina y durante toda la jornada laboral, ni con los ratos de ocio que disfrutan con sus amigos comunes". L'atac de pànic xe Clara i la no mudança de Shakira han precipitat la vida conjunta de la parella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara (@clarachia55)

Segons les dues periodistes que signen conjuntament "Gerard Piqué y Clara Chía han decidido por fin dar un paso más en su relación y ya comparten domicilio. La joven se ha instalado en el famoso ático que tiene el futbolista en la calle Muntaner de Barcelona y es habitual verlos entrar y salir juntos por el parquing del edificio. Ya no se esconden. Solo hay una excepción: cuando los hijos de Gerard están con él, Clara desaparece". Un matís important i humiliant: "Clara desaparece", perquè Shakira s'irriti però no munti en còlera. La norma, segons algunes fonts plasmada a l'acord secret de separació, és que Milan i Sasha NO poden compartir espai i temps amb Clara Chía. La cançó de Shakira no ofereix dubtes: la colombiana detesta a Clara, i per res del món permetrà que exerceixi de mare, madrastra o cangur dels nens. Així que Piqué accepta aquesta humiliació a la seva nòvia: quan Milan i Sasha pugin al dúplex, Clara ha de tocar el dos. Com una amant furtiva, com una empestada. Humiliant però cert, i publicat.

Clara Chía GTRES piso Piqué
Clara Chía surt d'incògnit del pis de Piqué, GTRES

Clara es tapa amb bufandes, fulards, gorres, ulleres de sol tipus Pantoja, tot tipus d'adminicles i complements. I no és només pels paparazzi, és perquè els nens no la reconeguin quan surti per la porta del darrere. Una manera sui generis d'anar a viure amb el nòvio: amb excepcions. Amagant el raspall de dents quan arriben els nens. Cal recordar que Milan i Sasha tenen 10 i 8 anys i saben perfectament qui és clara Chía. El Periódico sosté que "Para Milan y Sasha, Clara es una amiga de su padre". Demà m'afaitaràs. Els nens no són curts, són nens. Viuen a aquest món i no són aliens a la veritat. Altra cosa és què vol fer creure l'entorn. La novetat és el teatret de no compartir pis tots quatre ni uns minuts i només pot ser una imposició de Shakira. Piqué traga i Clara s'ho empassa doblegat. Mala manera de començar una vida junts.