Clara Chía és el nom més buscat dels darrers sis mesos. Des que es va saber que Shakira i Piqué se separaven i es va publicar el nom de la nova nòvia de l'exfutbolista, la jove cambrera, ara empleada de Kosmos, està en boca de tots. El morbo de la jove anònima que entra de sobte al circ de la fama, el safareig de què hi ha vist Piqué que millora a Shakira i la tafaneria de saber-ho tot d'ella. Clara ara ja té 24 anys, molt jove per una pressió que li impedeix passejar pel carrer Marià Cubí amb Santaló. Aquest dilluns EN Blau s'ha fet ressò del seu ingrés a una clínica per un atac d'ansietat. Lorena Vázquez i Laura Fa desenvolupen la seva exclusiva.

Clara Chía gafas sol A3
Clara Chía ulleres de sol A3

Hi ha un cúmul de motius que han portat a l'hospitalització. A Antena 3 desvelen una causa: "Hay personas que cargan contra ella de manera inmerecida. De un día para otro es famosa. Ahora está defendiendo a su familia porque están recibiendo críticas su hermano y sus padres". Al programa Y ahora Sonsoles denuncien que Gerard Piqué no ha desactivat els comentaris a la foto de la parella a Instagram i els fans de Shakira es dediquen a insultar Clara, el seu germà i els seus pares, tots advocats. Clara està superada però hi hauria més motius. El paparazzo Jordi Martín, obsessionat a acusar Piqué d'infidel, diu que Clara s'hauria assabentat d'una infidelitat de Piqué.

Piqué i Clara  ala farmàcia Antena 3
Piqué i Clara a la farmàcia, Antena 3

 Piqué va ser infidel a Shakira i els enemics del jugador van a totes contra ell arrasant Clara Chía. Ella sap que els rumors sobre el seu nòvio sempre existiran. A banda de tot això hi ha un tercer rumor que es basa en la foto de Piqué i Clara a la farmàcia: han comprar un test d'embaràs? Així ho afirmen a un programa de TV segons recull La Vanguardia "Desde el programa Chisme No Like habrían aventurado a adivinar que podría tratarse de nada menos que una prueba de embarazo. Obviamente, la locura no se hacía esperar entre los usuarios de la red social, que comenzaron a especular con que la pareja estuviese esperando su primer hijo". Serà la filtració de l'atac d'angoixa una tapadora d'un ingrés per molèsties derivades de l'embaràs? Se sabrà en pocs dies quan es vegi la panxa de la jove treballadora de Kosmos a la King's League.

Clara Chía y Piqué Antena 3
Clara Chía i Piqué Antena 3

Els problemes de Gerard Piqué no s'aturen, té una parella vulnerable que pateix i cada dia hi ha un nou motiu d'angoixa, Aquest dijous serà 2 de febrer és el doble aniversari: Shakira fa 46 anys i Piqué 36. I la colombiana envia un pastís d'aniversari amb una bomba dins: una nova cançó. Clara ja tremola.