La batalla entre Shakira i Gerard Piqué ha entrat en la fase "guerra freda". I molt freda: tant com les gèlides temperatures que s'estan vivint aquests dies. Toca tapar-se bé i anar equipat per no quedar-se pajarito. Tot i que ben pensat, amb la intensitat del conflicte i els mastegots de la cantant colombiana a l'ex futbolista culer, és fàcil recuperar la temperatura i la sensibilitat de les extremitats. Tot i així, Shakira es protegeix del fred amb un vestuari ben abrigat: barret de llana i dessuadora gruixuda. Amb missatge, clar. I no precisament de pau i harmonia, si més no des del punt de vista d'en Gerard. 

La mansió de l'artista a Esplugues, niu familiar durant tants anys, ara és un territori complicat i ple de mines per a Piqué. El català només torna quan ha de recollir Milan i Sasha, els fills, o en ocasions molt determinades: l'aniversari del primer, per exemple, celebrat aquest cap de setmana. La residència traspua repulsió contra el president de la Kings League i fins i tot contra la sogra i veïna, Montserrat Bernabeu: hi ha una bruixa que la mira des d'un dels balcons, i del interior de la casa se sent a tot drap la famosa cançó amb Bizarrap, l'epitafi musical d'en Gerard. A més a més, l'indret s'ha convertit en punt de peregrinació dels fans de Shakira, demostrant-li afecte i suport. Ella, agraïda i atenta, els saluda des del terrat. Però el gest no és pas innocent, aprofita per repartir galetes i facturar. Aquesta paraula n'és clau.

Gerard Piqué enfadat durant el programa 'After Kings' / Kings League
Gerard Piqué / Twitch

Shakira, una màquina de fer diners gràcies a la separació de Gerard Piqué

Una de les estrofes de la 'Sessió 53' diu això: "Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan". I Shakira s'està fent un tip de guanyar una morterada amb la seva decepció sentimental, no tinguin cap mena de dubte. El tema amb el productor argentí està trencant registres a tot el món, fet que es tradueix en guanys milionaris. No, a la colombiana no és que li calguin més diners, però forma part de la seva venjança. El deute amb Hisenda corre a càrrec de l'acarnissament contra Piqué, almenys bona part del compte pendent. Els tres temes que, fins el dia d'avui, ha publicat en relació a la seva separació ('Te Felicito', 'Monotonía' i la 'Sessió 53') són màquines de fer euros. Shakira és música, empresària i fins i tot una indústria per si mateixa

Shakira canción a Piqué
Shakira / Youtube

Shakira llueix una dessuadora amb missatge anti Piqué que s'exhaurirà

La factoria comença a diversificar en la producció d'aquest èxit de gust agredolç: durant la salutació de Shakira als seus fidels, la dessuadora que portava no passa desapercebuda. Un model on llueix la frase que abans esmentàvem, la de "las mujeres facturan...". Encara no la trobem disponible en botigues ni de forma online, però serà qüestió de temps que aparegui... i que s'exhaureixi. Veient la polseguera que aixeca tot aquest enrenou, aquesta peça arrasarà. Podria ser, de fet, el primer de molts articles en aquest sentit. Clinc-clinc.

Shakira sudadera GTRES
Shakira saluda els fans amb dessuadora anti-Piqué / GTRES
Shakira sudadera Piqué GTRES
Shakira saluda els fans amb dessuadora anti-Piqué / GTRES

La pilota, una vegada més, és a la teulada d'en Gerard: la guerra es podria desplaçar a les botigues de moda. Quina frase escolliria el culer per passar comptes? S'accepten suggeriments.