No hi ha manera de col·locar-lo, tu. En Froilán segueix les petjades familiars i demostra que l'amor no és la seva especialitat. En té d'altres, polèmiques i ben conegudes. Tant és així que han estat el motiu per desterrar-lo a Abu Dhabi, per convertir-lo un home de profit i redreçar-lo. El més dret possible dins les possibilitats, que són les que són. Allà, fora de circulació per a la premsa espanyola, mastega les setmanes lenta i feixugament. Només té un bri d'alegria quan torna a Madrid, o a Eivissa, o a Marbella. Després, a la mina d'or àrab i a la solitud de l'apartament de milionari que li han posat els xeics. Sol. Paraula clau.

Fa unes setmanes, però, esclatava una bomba que feia pensar en un canvi radical de rumb. Tornava a encendre's la flama de l'amor amb la xicota de tota la vida, l'hereva d'un imperi multimilionari de l'embotit murcià, Mar Torres. Unes fotos de la jove a Abu Dhabi feien saltar totes les alarmes, s'havien reconciliat. Una segona, o tercera oportunitat, per a un romanç que ha passat per tota mena d'etapes, de vicissituds, de baralles i de decepcions. Per exemple, descobrir que el fill de la infanta Elena feia de galant amb Belén Perea, una amiga en comú. Perea li va pispar la cartera durant un temps, però el contraatac ha acabat arribant. O si més no, un simulacre de reconquesta. 

Froilán discutint amb Mar Torres GTRES
Froilán discutint amb Mar Torres / GTRES

Ja que el Marichalar està a terres envoltades de deserts, faríem bé de parlar de miratge. Una il·lusió provocada per les altes temperatures i la manca d'hidratació, tan comú en aquells indrets. Creus veure coses que no n'existeixen, o com a mínim, no tenen cap mena de viabilitat. Explica 'Jaleos' que Mar Torres acaba de prendre una decisió mortal per a la seva relació: se'n va d'Espanya, però en direcció inversa a la del seu estimat. Si abans hi havia molta distància entre Madrid i Abu Dhabi, 7.500 quilòmetres, ara ens enfilem fins a fregar els 11.000: Boston. Després d'uns anys més o menys sabàtics sense trobar el seu lloc ideal a la vida, Torres se'n va a estudiar a una universitat americana. Una, evidentment, a la seva altura econòmica: 50.000€ a l'any. 

Mar Torres ex de Froilán GTRES
Mar Torres, ex de Froilán / GTRES

El títol del curs que durà a terme és singular i rocambolesc, de l'estil més pijotero: "Master of Arts in Communication with a concentration in integrated marketing communication". Tot bé, però que especialistes en comunicació triïn aquest nom té delicte. Necessites una cartolina d'un metre i mig de llarg per fer-te el diploma. Sigui com sigui, la nova vida americana de la Mar farà incompatible que la relació avanci. Això sí, hi ha una cosa important: "Se consideran el único amor de la vida del otro", diu el digital. Que bonic tot. Però alhora recorda a les pel·lis de sobretaula aquelles d'Antena 3. No saps mai on está la trampa, el drama i el thriller. Continuarà. O no.

Froilan GTRES
Froilán / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!