Felip Joan Froilán de Todos los Santos està enamorat. El seu cor té nova inquilina, desnonant la multimilionària hereva de l'imperi de l'embotit murcià Mar Torres. L'afortunada, o no, es diu Belén Perea, té 25 anys i alterna els seus estudis amb feines de model i influencer. Encara no són nòvios, ja que sembla que la Belén es resisteix a caure a la xarxa del nebot de Felip VI, al que coneix des de fa molt de temps: eren companys d'internat a Sigüenza. Les especulacions van saltar gràcies a unes imatges del Marichalar-Borbó de festa amb la colla d'amics, entre les que hi havia Perea. Es van quedar sols i Froilán va destapar el pot de les essències de la seva galanteria​, tret d'alguns gestos estranys que provenien del seu entrecuix, com ha destacat el programa 'Viva la Vida' de Telecinco. 

Un espai, el d'Emma García, que ha obtingut més material audiovisual de la jove de Mallorca. Una gravació nocturna i en ambient festiu que contrasta i molt amb la imatge de bona nena de la susdita. Recordin que des que es va anunciar aquest possible romanç que ha fet pujar-se per les parets Mar Torres tots els comentaris la lloaven com a un exemple d'elegància, de serenitat, d'equilibri, de bones formes. Bé, no serem nosaltres els que desmentim totes aquestes virtuts. Però vaja, que la Belén, com 'todo hijo de vecino', té una cara 'B'. I segurament hagués desitjat que ningú la veiés. 

Belén Perea y Froilán Telecinco

Belén Perea i Froilán / Telecinco

Belén Perea espejo @belenperea

Belén Perea i el glamur / @belenperea

El vídeo en qüestió ens permet descobrir que la Belén té algunes similituds amb Froilán. Potser que l'afinitat té a veure amb les escenes recollides pels paparazzis, mentre la protagonista era aliena a aquestes mirades tafaneres i furtives. Principalment per una brega a crits amb un amic que parlava per telèfon, i que ens fa recordar passatges inoblidables de la vida del net de Joan Carles: aquella discussió passada de voltes amb la Mar en una terrassa. La demostració de temperament i de caràcter fort és evident: Perea escridassa el seu company de gresca aixecant-li la mà sense miraments. 

Belén Perea discute con amigo Telecinco

Belén Perea discusion Telecinco

Belén Perea, l'amor de Froilán, de brega al carrer / Telecinco

Froilán discutint amb Mar Torres GTRES

Froilán discutint amb Mar Torres / GTRES

La segona part del vídeo és més forta i també més fastigoseta. Una actitud molt poc cívica, però que demostra que 'los ricos también lloran'... i que també fan les seves necessitats entre dos cotxes, en comptes de visitar l'excusat com és convenient, apropiat i civilitzat. La Belén, víctima de l'excitació de la baralla abans esmentada i dels refrigeris que hauria pres durant la sortida, pixa tan contenta a la via pública, tot just davant de l'objectiu del fotoperiodista. Caçada. Telecinco, sortosament per a tothom, pixela la imatge a consciència, però el gest és massa evident com per dir que estava ajupida reflexionant, buscant les claus o una lent de contacte. Feia pipí, i punt. Sort que va tenir que no passés una patrulla en aquell instant: el riuet li hagués sortit car. Tot i que és clar, potser hagués fet servir el comodí de Froilán, cridar allò de "usted no sabe quién soy yo". 

Clica a la imatge per veure la seqüència completa (2h45'20''):

Belén Perea novia Froilán haciendo pis en la calle Telecinco

Belén Perea novia Froilán pis Telecinco

Belén Perea, l'amor de Froilán, pixant entre dos cotxes / Telecinco

El glamur de la Belén ha quedat tocat amb aquesta imatge. Serà influencer i tot el que vulguin, però quina influència.