Manuel Valls es queda a Barcelona. El mateix regidor de Ciutadans (o del PV, Partit Valls) ho ha reconegut a Al rojo vivo: "Es mi vida, es mi ciudad y la quiero". Ferreras: "¿Muy pronto se va a casar en Barcelona?" Valls:  "Ah, veo que es usted un periodista bien informado. Es muy personal lo que dice a millones de personas, no sé si les interesa. Soy feliz. Tengo mi carrera política hecha. Lo que hago aquí es muy bonito, es muy importante ser feliz".  Ho deia amb aquesta cara de felicitat a Antonio G. Ferreras:

manuel valls al rojo vivo La6

La Sexta (clica la foto per veure el vídeo al minut 1:14:30)

Serà el tercer matrimoni de Valls i el segon de Susana Gallardo. Valls va estar casat amb la mestra francesa Nathalie Soulié i amb la violinista Anne Gravoin, de qui es va divorciar fa 1 any després de vuit de matrimoni. Fou aleshores quan va conèixer a les Balears, a l'illa de Menorca, la catalana Susana Gallardo, divorciada d'Alberto Palatchi, amo de Pronovias. Ella és hereva dels laboratoris Almirall i una de les grans fortunes de la ciutat.

valls i gallardo ok

@esdiarimenorca

El futur matrimoni passeja de la mà per la zona alta de Barcelona, prop del Turó Park on se'ls veu sovint. A Menorca un amic en comú li va demanar a Gallardo que mostrés els secrets de l'illa al candidat i va sorgir l'amor. Són habituals de les grans cites com l'estrena de la temporada del Liceu o el Gran Premi de Fórmula 1.

manuel valls susana gallardo liceu efe

valls gallardo GTRES

valls gallardo voten EFE

EFE / GTRES

Valls té 56 anys i Gallardo 54. Un amor tardorenc que no serà amb Valls alcalde. El matrimoni pel Civil es pot celebrar al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. Ferreras ha estat poc hàbil i l'ha acomiadat sense preguntar-li quin regidor vol que els casi. Valls ja ha dit que votarà Ada Colau. Si els casa Colau serà pura poesia.