El TN vespre de dimecres va ser el programa més vist de totes les cadenes i a qualsevol hora. La joia de la corona de TV3, el lloc on més catalans s'ajunten. Cada dia. Va tenir un moment especial, quan van coincidir tres clàssics de l'Informatiu més vist del país: Toni Cruanyes, Tomàs Molina i una novetat, Artur Peguera. El periodista de Lleida va deixar fa temps el seu lloc a la Maria Fernández Vidal per fer el TN del cap de setmana. Per una nit va tornar al seu antic TN. 

artur peguera TV3

tv vespre TV3

Molina, Cruanyes i Peguera, TV3

Cruanyes: "Agraït que tornis aquí, feia molt temps que no venies. Vam fer el TN junts bastants anys"Artur: "Jo us miro cada nit i al Tomàs li envio fotos, ahir una cigonya". Bon rotllo a TV3. Un dels secrets del seu súper èxit. Artur Peguera tenia aquest dimecres una bona notícia. En acabar el TN donava pas a un dels millors programes de la cadena: Tabús. L'espai produït per la productora de Jaume Roures i Andreu Buenafuente, El Terrat, és un èxit de crítica i públic. I entre l'equip de David Verdaguer, la Cap de la Redacció és una periodista de raça: Júlia Peguera, la seva filla de 24 anys:

julia peguera Instagram

david verdaguer tabus IG

julia peguera barça TV

Júlia Peguera, Instagram

Júlia Peguera presenta en un impressionant anglès al canal en anglès de Barça TV. Telegènica, desimbolta i molt professional. Una periodista amb futur. Ho porta als gens. I cada dimecres facin un cop d'ull a Tabús. Una obra d'art.