El programa més vist cada dia de l'any a Catalunya és el Telenotícies vespre de TV3. Se sustenta en centenars de treballadors representats per tres presentadors: Toni Cruanyes, Tomàs Molina i Maria Fernàndez Vidal. Els Esports dels dos TN de TV3 els fan dues dones: Marta Bosch al migdia i Vidal al vespre. Qui és aquesta periodista? Té 35 anys, és de La Roca del Vallès. Després de passar per l'Info K ha trobat el seu espai. És de les poques cares de TV3 que cuida del seu Instagram:

maria fernandez vidal IG 

maria fernandez vidal Instagram

maria vidal embarazada IG

Maria Fernàndez vidal, Instagram

La periodista diu "Mira que soc fatal per les fotos". És evident que exagera: la càmera l'estima. En una entrevista a TV3 va confessar la part més personal: "M'agrada la música, matinar, i ser puntual. La millor hora del dia és el matí, i el pitjor és quan arribo tard i no tinc temps per fer alguna cosa. No surto mai de casa sense un bolso ple de coses que no necessito. No perdono mai el cafè amb llet de l'esmorzar. Tinc mania de posar-me la roba planxada. Necessito planxar-la. Toco la bateria des de fa anys. Prop de casa tinc bosc i vaig a córrer. I practico pilates".

maria fndxz vidal tv3

cella maria TV3

Maria F. Vidal, TV3

Maria Fndz Vidal confessa "Mai no em despullaria a la TV però m'agradaria fer una final de Champions del Barça. M'agrada aprendre dels companys i els espectadors. Tinc un tic: aixecar molt la cella". Penja stories de l'esmorzar o de passejades pel camp, i confessa ser més d'Instagram que de twitter. Es nota, en té un amb 10 mil seguidors que fa patxoca, no només de la seva panxa d'embarassada d'algun dels seus fills:

piscina ig

maria fernandez vidal TV3

Maria Fernández Vidal, Instagram/TV3

Una de les millors professionals de TV3, fa fàcil el difícil: explicar els Esports sense caure en tòpics ni fixar-se només en el Barça, ni només en l'esport masculí. Una cara jove, telegènica, sòbria i impecable. El futur de TV3 passa per Maria Fernández Vidal, la periodista esportiva amb més audiència de Catalunya. Si algun dia Cruanyes s'ennuega, que faci com Marta Bosch i presenti ella el TN vespre.