Toni Soler no emet aquest dilluns i dimarts mentre TV3 adapta el plató de Sant Joan Despí al seu Està passant. No emet però no descansa. Ferran Monegal li posa deures al Polònia, que segueix tenint en les seves oracions. El crític no surt de la metàfora religiosa i ara manté que el Preguntes freqüents és una "missa" independentista. Com que a Monegal no li va agradar el gag de Polònia amb Ana Rosa segons va explicar a La Sexta ara lloa el gag d'Elsa Artadi. Sempre una de freda i una de calenta. Segueix la dutxa escocesa: si el crític lloa un programa de TV3 és per assenyalar-ne un altre, i li ha tocat el rebre a Laura Rosel. Monegal escriu: "Estic esperant que Polònia faci una paròdia a la missa que oficia Laura Rosel cada dissabte. Al seu costat, l'Església del Palmar de Troya es queda en no res. Aquesta setmana han pelegrinat a Brussel·les perquè Toni Comín ens pogués explicar una pel·lícula (de riure) titulada Aventures de la pantalla del meu mòbil a Lovaina". La pobra Rosel vivia molt tranquil·la subdirigint 8 al dia. Ara que co-dirigeix FAQ's li plouen per totes bandes.

rosel comin asseguts  TV3

TV3

Monegal té un disc sol·licitat: no en té prou amb que l'imitin a ell sinó que vol imitacions a la carta. Ricard Ustrell mai no va tenir imitació en 4 mesos del seu FAQ's, però el crític demana una de Rosel després de 3 programes. I dispara amb bala contra TV3 i el seu debat polític dels dissabtes: "Estimats polacs, escenifiquin l'al·lucinació de matar-me una altra vegada si cal. Però, sobretot, no s'oblidin del que és al·lucinant de veritat. Ho tenen aquí mateix, a la seva pròpia cadena. És una al·lucinació total."

monegal   @elCatalan es

@elCatalan_es

Soler està esgotat amb Monegal. Si no és un all és una ceba. I té altres problemes. En Blau us avança que Està passant es farà aquesta setmana excepcionalment en directe de dimecres a divendres per adaptar-lo al nou equip tècnic de TV3. L'anterior, de Minoria absoluta, ha anat a l'atur per les retallades motivades per la reclamació de l'IVA que s'ha tret Rajoy de la barba.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat