Els partits del Barça en obert fan tanta audiència que fan arrasar no a una sinó a dues cadenes. Telecinco (24%) i Gol (13,4%) van liderar fent el mateix València-Barça. I la setmana que ve torna la Champions en l'últim any que es veurà en obert. Les TV respiraran quan s'acabi aquest martiri perquè opten per seguir emetent els seus millors programes i perden.

barça EFE

EFE

Polònia es conforma amb un 15,7% i Cases d'algú un 12,7%. Dijous vinent es refaran. La pobra Agnès Busquets porta 3 polònies seguits estrenant personatge i l'espectador mirant el futbol: Susanna Griso, Ana Rosa Quintana i ara debut d'una Elsa Artadi setciències que donarà molt de joc. La imitada va felicitar la imitadora. Els que se la van perdre la poden recuperar aquí:

elsa artadi tv3

(Feu clic a la foto per veure el gag)

El milió dos-cents mil catalans enganxats al primer gol de Coutinho van deixar la competència tremolant de fred. Ni les nevades van fer destacar res: 8 al dia cau a un 2,1%, Graset a l'1,5%, Cárdenas al 5,4% o Cuéntame al 6,3%. Mal dia per a tots. Més disputat va estar el day time: Tot es mou no es mou massa. La primera setmana ha girat al voltant d'aquest 13,1%, frec a frec amb el 13,5% de Sálvame. Encara semblen programes pilot. La crítica està sent condescendent i s'espera que el nadó creixi per fer valoracions. Està passant recupera el liderat per TV3 i s'enfila al 20,7% insistint amb la dona del dia: 

D'entre l'audiència dels altres catalans, els que treballen per a TV estatals, insistim molt en el bluff de Cárdenas però no destaquem prou el boom de ¡Boom!. Cada vespre Juanra Bonet competeix amb Toni Soler i deixa el ja feixuc Pasapalabra ben lluny. En el duel de concursos de preguntes, Boom 13,6% i Pasatabarra 6,5%.

boom juanra bonet  ANTENA3

Antena 3

Dia de catalans quarentons setciències d'ulleretes modernes. Artadi i Bonet, el futur de Catalunya?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat