Molt es parla de tots els embolics de faldilles que Joan Carles, ara fugat als Emirats Àrabs i delicadíssim de salut, ha tingut al llarg de la seva vida. Però el seu fill, Felip, tampoc es queda curt. Abans de casar-se amb Letizia Ortiz, qui fos presentadora de Televisió Espanyola, el monarca va tenir diverses relacions amb dones molt diverses, passant per Isabel Sartorius o la que fos model noruega, Eva Sannum, ara desapareguda de la vida pública i centrada en la seva faceta com a consultora de comunicació.

felipe letizia sonrien

Felip i Letizia Ortiz, GTRES

Entre les nòvies que va tenir el fill de Joan Carles destaca l'explosiva model dels Estats Units, Gigi Howard, a qui Felip va conèixer al 1995 mentre estudiava a la Universitat de Georgetown, a Washington. Lo seu va durar pocs mesos, ja que no estava ben vist pels seus pares, Sofia i Joan Carles. Així ho revela Pilar Eyre al llibre Yo, el Rey. Però la seva relació, encara que breu, va donar molt que parlar i va ocupar molts titulars. Com també farà parlar la sorprenent professió de Howard. La d'Amèrica ha sabut reinventar-se lluny dels Borbons i ha llançat al mercat uns revolucionaris pedaços rejovenidors per combatre les arrugues, des de les celles fins als genolls. Així es pot llegir en el compte d'Instagram de la firma de cosmètica Sio Beauty, impulsada per l'ex de Felip.

Uns productes de bellesa que estan arrasant entre les celebrities, sent moltes i molts els que recorren als serveis de Gigi Howard per lluir més espectaculars que mai i acabar amb les tan temudes arrugues. Uns pedaços per combatre el pas dels anys que algun dia, si no els està utilitzant ja, podrien convertir-se en el millor aliat de Letizia Ortiz, 48 anys, gran amant de la cirurgia estètica. De ser així, li farà Gigi Howard algun tipus de descompte? Tot queda en familia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat