Cinc mesos han passat des que, Joan Carles, a l'agost del 2020, posés terra pel mig i es traslladés fins als Emirats Àrabs per fugir de tots els escàndols que té sobre la taula. Des d'aleshores, molt s'ha parlat del monarca, especulant sobre la seva possible tornada o el seu estat de salut. Una sèrie d'informacions a les que el programa de Telecinco, Viva la vida, ha posat punt i final. Ho han fet mostrat una impactant i brutal fotografia actual de Joan Carles, que demostra com està a dia d'avui. 

Juan Carlos, Telecinco

Joan Carles, Telecinco

Passaven pocs minuts de les set de la tarda del diumenge 3 de gener quan Emma García ha mostrat l'actual imatge del monarca al seu pas pels Emirats. Una fotografia capturada el passat 30 de desembre del 2020, on Joan Carles, que complirà 83 anys el proper 5 de gener, apareix molt tocat i delicat de salut. Protegint el seu rostre amb una mascareta blanca, el pare de Felip VI es mostra amb moltes dificultats per caminar, recolzant-se en dos escortes. "El subjectaven dues persones perquè caminava molt malament", ha confessat per al programa un dels testimonis en el moment de fer la fotografia a l'emèrit. És aquesta:

Juan Carlos, Telecinco

Joan Carles, Telecinco

Juan Carlos, Telecinco

Joan Carles, Telecinco

Juan Carlos, Telecinco

Joan Carles, Telecinco

"No és una imatge que al rei li pugui agradar perquè revela el seu estat de salut", ha dit Emma García només mostrar la fotografia del monarca al seu pas per un club nàutic dels Emirats Àrabs. "El rei està molt atrotinat, està atropellat", ha apuntat el tertulià de Mediaset, Carlos Pérez Gimeno. Una imatge val més que mil paraules. Joan Carles, a punt de complir 83 anys, sol, desmillorat i tocat. Es quedarà allà, no tornarà. Ho va dir Pilar Eyre . La foto ho demostra. No té forces. No serveix ni per caminar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat