El 'Preguntes Freqüents' de TV3 estrena 2021 calentet. Encara no s'han encès els focus del plató de Cris Puig, però el programa està fent cremar les xarxes. Els internautes crítics estan provocant un veritable allau d'indignació en saber de la presència d'un personatge que no està entre els seus favorits. No, no és Israel García Juez, que la va fer grossa la darrera vegada que va anar a Sant Joan Despí. És la flamant número 2 de Ciutadans per a les eleccions del 14-F, la periodista Anna Grau. L'exparella de Sánchez Dragó (i d'un pres polític) ha vist premiada la seva croada antiindepe i contra el català per part del partit taronja, necessitat de cares noves després de que Lorena Roldán es mudés al piset del PP. Per això la porten com a convidada, completant tot un rècord a FAQS: ha anat de tertuliana, de participant en un vis a vis amb Jordi Graupera i, finalment, de primera espasa del xou. 

Anna Grau i Cris Puig a FAQS TV3

Anna Grau farà triplet a 'Preguntes Freqüents' davant de Cristina Puig / TV3

anna grau ines arrimadas carlos carrizosa EFE

Anna Grau amb Inés Arrimadas i Carlos Carrizosa fitxada com a galàctica de Ciutadans / EFE

El problema és que l'audiència no la suporta. Si més no, molts dels que miren el programa i la immensa majoria dels que el comenten a les xarxes. Tenen els seus motius: uns, pel seus postulats de conversa espanyolista radical. D'altres per haver demostrat una enorme capacitat d'intoxicació, mentint i escapant boles contra Catalunya. Sense oblidar els que consideren un abús que Grau repeteixi a la cadena un dia després d'anar al 'Tot es mou'. De raons, en trobem a dojo. I de crítiques irades també. Poques, molt poques publicacions de la cadena pública acumulen aquesta enorme quantitat de comentaris: es compten per centenars. I, malauradament per a la gironina, provarà de trobar algú que la defensi. Twitter ha explotat.

Anna Grau FAQS    TV3

Anna Grau demanant ajuda al cel en una edició anterior de FAQS / TV3

anna grau faqs 3  tv3

Anna Grau coneix el plató de FAQS com casa seva / TV3

Ciutadans, la principal font d'odi contra TV3, ha fitxat tota una 'estrella' a Sant Joan Despí. Potser que volen demolir-la amb l'Anna sortint a tots els programes. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat