La periodista gironina Anna Grau va tornar a demostrar a Preguntes Freqüents que la mala educació i la impertinència són el mateix que anar en bicicleta: Quan més hi practiques, millors resultats. Una medalla que segurament els espectadors del programa li penjarien sense miraments, per a tot seguit enviar-la de tornada a Madrid, on se sentirà molt més a gust. El clam davant les bajanades, els insults i la manca de respecte dels que fa bandera a cada intervenció és palmària i cada cop s'aguanta menys. Ho feia ahir en referir-se a l'entrevista amb el president Carles Puigdemont, i especialment amb el periodista d'El Nacional.cat Jordi Barbeta, que la va patir i de valent. Fart dels talls de l'ex de Sánchez-Dragó (i de Raül Romeva, com va confessar fa setmanes), i en un dels moments més tensos del debat (quan la presentadora Cristina Puig li demanava calma, esclatava amb ironia: "No, a mi em feu callar però a ella no. Els de Madrid us fan por". "Jo soc de Girona", deia Grau. "Sí, ets de Girona i abans eres indepe. Però a Madrid paguen millor".

Pots veure el moment a partir del minut 56 del vídeo:

Anna Grau dedo Barbeta Puig FAQS    TV3

TV3

A Grau li va agafar un cobriment, i el seu xivarri va ser força molest. "Mai no he estat indepe, tu cobres més que jo". La rabieta no li va passar fins que va arribar una Pilar Rahola farta amb la majoria de les maneres de la tertuliana, tot i que en el seu cas va preferir negar qualsevol possible debat amb ella. "No vull debatre barbaritats", li deia quan Grau intentava tallar-la (una vegada més), i després de Rahola recolzés els arguments de Jordi Barbeta, que defensava la figura de Puigdemont i qüestionava el paper de la Junta Electoral Central. "No tinc cap interès en debatre amb tu, ves a Ciutadans". Rahola no estava gens disposada a permetre-li més protagonisme. Tot i que la seva perla final va ser antològica: "Ja et donaran la medalla d'Isabel la Catòlica". 

Pots veure el moment a partir de l'hora i 9 minuts del vídeo:

Anna Grau dedo Rahola  FAQS    TV3

TV3

Els espectadors a les xarxes han aplaudit els papers de Barbeta i Rahola, a la vegada que censuren una Grau que "està convertint el FAQS en un Sálvame"

Pel que demostra setmanes rere setmana, Anna Grau té molt clar el seu paper: El de protagonista de l'espectacle de la impertinència. Aviat, nova ració de bilis.