Jair Domínguez és a Anna Grau el que Batman al Joker. Els nens catalans són acusats a TVE per Anna Grau de deixar-se espiar per una empresa que els obliga a parlar en català al pati. El copresentador de l'Està passant i Bricoheroes li ha clavat un mastegot en forma de tuit. Grau desbarra al vídeo de 10 segons i Jair li fa un tuit sec com una clau de judo:

jair

Jair Domínguez contra  el mal, TV3

Anna Grau cobra de TV3 (programa FAQS d'El Terrat i Mediapro) com Jair Domínguez, però ella cobra no per fer riure sinó per difondre fake news com la dels patis d'escola catalana. Grau s'ha ofès pel tuit del còmic i s'hi ha tornat. Domínguez n'ha tingut prou amb 2 paraules. Grau en necessita moltes: que si Jair té la ràbia i que si els catalans són uns porcs: "Me siento sola en medio de la piara":

anna grau a TVE

Anna Grau, TVE

El debat de TVE va servir per dir bajanades: un noi de Nuevas Generaciones del PP, amagant que ho és, sostenia que a Catalunya els comerços no atenen quan els parles en castellà. És delirant el nivell d'odi a Catalunya a la TV pública. La catalana Anna Grau no ho va desmentir. Diu que se sent sola a Catalunya entre una piara de cerdos. L'única entitat que viu d'enfrontar castellà i català és Societat Civil Catalana, presidida a Madrid per una tal... Anna Grau. Oink oink, presidenta.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat