La borrasca Filomena ha deixat quantitats ingents de neu a molts punts del país. Madrid, la Conca de Barberà, les terres de l'Ebre, Castella la Manxa, Castella i Lleó, Navarra... Neu a cabassos, baixíssimes temperatures, perill de desplaçaments pel gel... Mesures de prevenció que alguns s'han passat pel forro. També hi ha qui ha aprofitat la nevada per indignar el personal, com el nòvio d'Isabel Díaz Ayuso fent snow pels carrers de Madrid.

Jairo Alonso, pareja de Isabel Díaz Ayuso, hace snow en Madrid por Filomena @miguelfrigenti

Jairo Alonso, parella d'Isabel Díaz Ayuso, fent snowboard a Madrid

D'altres VIPS que viuen a Madrid s'han pres la nevada per la banda que no crema. Ni la que preocupa. Ni la que congela. Perquè molts famosos no han dubtat en inundar les xarxes socials de fotografies sense roba. Cossos despullats o gairebé, en roba interior, per afrontar el fred amb una reacció tèrmica i a base de somriures i posados. La llista dels cantants, actors/actrius i presentadors/es és llarga. Des de Paz Padilla fent mofa amb un barnús fins a Paco León, passant per la cantant Sofía Ellar, les presentadores i actrius Nerea Garmendia o Adriana Abenia, les televisives Cristina Pedroche, Núria Bermúdez o Tamara Gorro, els actors i presentadors Arturo Valls o Santiago Segura, o futbolistes com Mario Suárez o Sergio Ramos. Les més agosarades, sense res de roba:

Tamara Gorro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Gorro (@tamara_gorro)

Cristina Pedroche

Els que només duien la part de sota:

Nerea Garmendia

Sofía Ellar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SofiaEllar (@sofiaellar)

En calçotets:

Paco León, Mario Suárez, Arturo Valls o Santiago Segura

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paco Leon (@pacoleon)

Amb roba interior:

Adriana Abenia

Nuria Bermúdez

En barnús:

Paz Padilla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paz Padilla (@paz_padilla)

Quan comenci el desglaç, prepareu-vos per un altre allau de fotos de l'estil.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat