El culebrot al voltant de la vida sentimental, amorosa i 'lo que surja' de Bertín Osborne està nodrint l'actualitat rosa durant les darreres setmanes. Ell s'estimaria molt més que parléssim del seu darrer disc i dels 40 anys de carrera musical, però escolta, que no hi ha manera. Les seves intimitats interessen molt més que les dots artístiques de l'andalús. Llàstima. I com que s'entesta en negar l'evidència només empitjora les coses. Parlem, sí, de la relació que ha mantingut amb Chabeli Navarro, una exnòvia del seu amic Kiko Rivera. La profunditat, intensitat i abast d'aquest festeig és el que es discuteix, però el que és irrefutable, malgrat que en Norberto passi els dies llançant pilotes fora, és que han estat junts. I no per jugar al mus. 

Des que esclatés aquest cas l'home ha passat de dir que no parlava de bajanades, a deixar caure que la coneixia d'un dia, després de dos i actualment ja són tres. Fins i tot va afirmar que era una noia encantadora, un detall després de tractar-la com a una desconeguda. No serà tan desconeguda quan la premsa rosa assegura que existeixen fotografies de la Chabeli amb una de les filles de l'andalús, així com testimonis de que ha estat en més d'una ocasió a la seva finca. Sí, aquella amb l'enorme bodega en la que ha creat les lletres del seu darrer treball, i que li ha servit per deixar enrere el seu posat d'intèrpret de ranxeres o de 'crooner'. La noia es puja per les parets, acusant-lo d'estafar-la, d'humiliar-la i de posar-la com a un drap brut sense necessitat. Ara bé, faltava saber com s'ha pres la història una persona que ha estat molt important a la vida d'en Bertín fins a principis d'aquest 2021: la seva exdona, Fabiola Martínez.

Bertín Osborne y Chabeli Navarro Telecinco

Bertín Osborne i Chabeli Navarro / Telecinco

La veneçolana va dir 'fins aquí' després de 20 anys de relació i 14 de matrimoni. Ho va fer sense gaire escàndol, amb elegància i cordialitat. Els seus 2 fills en comú són el patrimoni més valuós i no el volia posar en risc ni exposar-los a situacions incòmodes ni desagradables, presents i futures. De fet la Fabiola continua comportant-se d'aquesta manera, tot i que tant d'enrenou al voltant de la vida del seu ex li resulta molest i curiós. Té una cosa ben clara: com recull la revista Semana, "no volvería con él ni mañana, ni pasado. ¿Por qué tropezar con la misma piedra?". Vaja, el que vindria a ser un 'passo de tu' molt educat, almenys pel que fa a la part sentimental. De reconciliació, ni en somnis. Ha trobat la pau: "Estoy feliz como estoy. Solita, de momento, y conmigo misma que no es poco. Uno no se puede cerrar al amor, pero llega cuando llega"

Bertín Fabiola GTRES

Bertín Osborne i Fabiola Martínez quan estaven casats / GTRES

Si pensen que aquestes manifestacions no són prou explícites sobre què pensa la Fabiola del seu exmatrimoni, potser quedi més clar llegint el que ha dit al voltant del seu 'ligue' o, com dèiem fa uns dies a EN Blau, la seva nova exnòvia. Que sí, que tenen molta confiança, però que no cal que aixequi el telèfon per explicar-li les seves anades i tornades i companyies femenines. L'importen un rave: "No hay necesidad. Su vida es suya y la mía es mía. Si se enamora, yo feliz". Un problema (o més d'un) menys. I a dormir d'una tirada cada nit, tan contenta. 

Fabiola Martínez Europa Press

Fabiola Martínez / Europa Press

Bertín Osborne taxi GTRES

Bertín Osborne / GTRES

Més clara, l'aigua. La Fabiola no troba a faltar res de la seva vida anterior. Bertín és lliure. Que voli, que voli.