El programa Planta baixa dels migdies a TV3 segueix amb problemes: el seu director, productor i presentador està com el títol del programa: de baixa. Fa dies que no surt sense cap explicació, i el seu substitut malda per competir amb La Sexta. Dimarts va tornar a perdre: Al rojo vivo 13,9%, Planta baixa 13,7%. La manera de competir amb la cadena unionista era entrevistant més unionistes a TV3. I va perdre. Dimarts el programa d'Ustrell sense Ustrell entrevistava Eva Granados.

audiencies pb

eva granados tv3

Audiències de dimarts amb Eva Granados a TV3, font: Kantar Media

Un espectador s'ha posat negre. Xavier Sala-i-Martín ha fet a la del PSC les repreguntes que no li feien a TV3. El problema de fer un programa adscrit a "Entreteniment", com és Planta baixa, és que les entrevistes polítiques no tenen grapa. I quan Eva Granados disserta contra els independentistes que "se salten les lleis", Xavi Rossinyol no sap contradir-la, mira el guió i fa una pregunta irrellevant: "Acceptaria vostè una vicepresidència del Parlament?". Delirant. L'economista Sala i-Martín li fa la feina al núm. 2 d'Ustrell:

Xavier Sala-i-Martín

Xavier Sala-i-Martin a TV3

L'economista no és periodista però seria més trepidant entrevistant Eva Granados i posant-la davant les seves contradiccions, obsessions o mitges veritats. Els tuitaires agraeixen que algú li faci les preguntes adequades a la diputada del PSC, tot i que no sigui Ustrell, Rossinyol ni ningú del programa PB:

Granados va ensorrar l'audiència de TV3 i va contribuir que perdés contra La Sexta. Sala-i-Martín no serà mai col·laborador d'Ustrell. Prefereixen tenir, cada dimarts, Víctor Amela.