Any nou, vida nova... menys per a Eduardo Inda. En el cas del director d'Ok Diario, la cosa només pot anar a pitjor. La més que probable investidura de Pedro Sánchez gràcies a l'abstenció d'ERC l'ha fet embogir una mica més, que en el seu cas és molt. No sabem què és pitjor: que prengui per imbècils els seus lectors o que desitgi una nova guerra civil a Espanya. I és que el rei de les clavegueres acaba de descobrir una particularitat relativa al calendari que li ha encès la bombeta que li queda al cervell, excretant la seva penúltima bajanada: Que cada 28 anys el calendari es repeteix. És a dir, que el del 2020 és igual al de 1992, al de 1964, al del 1936, al de... un moment!. 1936? 'Quietoparao'. Aturin màquines. 

Eduardo Inda La Sexta

Eduardo Inda La Sexta

Els redactors del pamflet d'Inda dediquen tot un article a la comparació apocalíptica entre el 36 i l'any que acabem d'estrenar. "El calendario de 2020 es igual que el de 1936 cuando se formó el Frente Popular y empezó la Guerra Civil". Si no fos per la colla d'incendiaris que se senten representats per aquesta mena de afirmacions, i perquè fa al·lusió a les pitjors pàgines de la història de l'estat, tindríem l'acudit de la dècada, del segle i del mil·lenni.  'Nostradamus' Eduardo vessa bilis per cada orifici de la seva anatomia, i frisa per viure un altre 'Alzamiento Nacional' feixista, dictatorial i sanguinari. Però no perquè ell sigui un ultra de manual, no. Ha estat el calendari el que ha posat en marxa la seva bola de vidre. 

eduardo inda toros GTRES

Eduardo Inda GTRES

Espanya tenia com els seus vidents de capçalera la bruja Lola, Rappel, Esperanza Gracia i el Maestro Joao. Amb el 2020 podem saludar el nou visionari fatxa: l'oracle Inda