Alguns grans savis (o grans folls) llegien el futur mirant el fons de les tasses de cafè, veient el vol de les orenetes o escampant uns ossos de gallina per la sorra. El Maestro Joao, pintoresc personatge que el gran públic va conèixer gràcies a Supervivientes, marca blanca dels vidents tronats televisius (i ja és dir), veia més clar què passaria seguint amb atenció les subtils línies que es formen als culs de les persones. 

joao cul

Telecinco

Amb Jorge Javier Vázquez s'hi va recrear tant que al presentador de Badalona se li ha acabat el misteri de la vida per sempre: ja sap com serà el seu futur fins que arribi als 80 anys. El vident va explotar aquesta vena lectora a l'illa d'Honduras a la que va concursar. Qui ha dit que per llegir calen llibres? Al programa es va fer famós per llegir-los-hi la cartilla als seus companys de concurs, cosa que li va valdre que el convidessin en algun que altre programa de Telecinco i que es tragués un sobresou que li ha servit per pagar-se uns retocs estètics considerables a tot el cos. La cara li ha canviat totalment. No és l'única part del cos que ha mutat.

joao cul2

Telecinco

joao T5

Telecinco

Per art de bisturí, o de photoshop, el seu cul també ha experimentat una mutació grotesca. Perquè el Maestro Joao ha decidit exposar la seva reraguarda perquè els seus seguidors facin amb ell el que ell acostuma a fer: "Yo ya he leído muchos, ahora que me lo lean a mi....", demana ell mateix al costat d'una foto al seu Instagram que ha trasbalsat la xarxa. "Hay un poco de foto entre tanto Photoshop", "Qué culazo! Apenas está retocado", "La foto tiene más photoshop que el Maestro Joao bótox en la cara", "Has usado todo lo habido y por haber en tecnología de filtro, luces, fhotoshop, cuerpos astrales, máquinas del tiempo y hasta la varita mágica del hada azul de Pinocho...", "Yo leo que este culo no es tuyo"... són algunes de les reaccions que ha despertat la lectura d'aquesta imatge:

Potser el futur no te l'endevina, però sí el present: t'està dient tanoca a la cara. O més ben dit, al cul, per estar fent el ridícul permetent que algú t'estigui mirant fixament les natges i dient-te el que vols sentir. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat