Angela Dobrowolski va ingressar a la presó el 4 de gener, i des de llavors encara no havia parlat amb cap mitjà. Un mes després d'entrar, ha trencat el seu silenci mediàtic a una entrevista pel programa d'Ana Rosa Quintana, on ha parlat sobre com enfronta el judici el judici pel presumpte intent d'assassinat de Mainat. Ha parlat sobre com porta la seva estada a la presó. Ha assegurat que els primers dies a la presó van ser traumàtics, però que poc a poc es va acostumant a la privació de llibertat.

ANGELA I MAINAT, TV3

Mainat i Dobrowolski a casa seva, El Convidat

Dobrowolski és a la presó per trencar les mesures cautelars que el jutge li va imposar, quan va assaltar el domicili de Mainat amb una ordre d'allunyament. S'ha mostrat penedida d'haver-ho fet, i ha assegurat que allò va ser una "idiotada imperdonable". La sorpresa ha aparegut al final de l'entrevista, quan ha dit que tenia algú que els volia saludar. Un cop acabada l'entrevista, ha deixat anar una bomba: la seva nova amiga és la protagonista d'un dels casos més mediàtics de la dècada.

Angela Dobrowolski con policia y sanitarios después de asaltar la casa de Mainat en Horta Telecinco

La Guàrdia Urbana detenint Dobrowolski, Telecinco

Aquesta persona és Rosa Peral, l'assassina del cas de la Guàrdia Urbana (amb col·laboració del seu amant, també policia), condemnada a 25 anys de presó. Una sorpresa que es podia esperar, sabent l'historial de Peral a la presó. Fa dos anys va haver de ser traslladada de Wad-Ras a Brians1 perquè va utilitzar la seva capacitat de seducció i manipulació per introduir-se en grups d'amigues i fer que s'enfadin entre elles, fet que va trencar el clima de convivència dins el centre. 

Angela Dobrowolski i Josep Maria Mainat junts @angeladobrowol1

Mainat i Dobrowolski junts, Twitter

Dobrowolski es porta bé amb una assassina mediàtica, ironies de la vida...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat