Ana Rosa Quintana té un greu problema als carrers de Barcelona. Cada cop que hi envia el seu reporter català, el famós Miquel Valls, rep ell les bufetades i no ella. Aquest dijous ha patit l'enèsima agressió al carrer. Els espectadors ja han perdut el compte. Fa pocs dies a Badalona crits i empentes, ara al barri de Sant Andreu on Valls cobria un desallotjament d'okupes a un carrer estret: Santponç, 89. El carrer és ple de tarongers plantats i els okupes, en veure el micro i la càmera d'Ana Rosa han llençat taronges al periodista.

desalojo okupa ana rosa quintana Telecinco

carrer santponç google

Ana Rosa Quintana al c/ Santponç, Telecinco i Google Maps

A naranjazos contra AR. Nova demostració d'odi popular a Ana Rosa. Li han cridat "Ana Rosa mentirosa, ricachona, facha...". I a Sant Andreu li llencen fruita fresca. Intolerable fer pagar al reporter la ira dels okupes. Però Ana Rosa hi suca pa i li dona un biaix a favor de la seva ideologia: "Son muy animales, ¿dónde estan los mossos? Cuidao Míkel (sic). Ah bueno, naranjas. Esto es una agresión. Deberían detener a ese indiviudo. Si pillan un adoquín te lanzan un adoquín. Qué vergüenza". Vídeo:

miquel valls ana rosa T5

valls 2 t5

miquel valls 3 AR T¡5

Seqüència del 'naranjazo' contra Miquel Valls, Telecinco

Ana Rosa sap que enviar reporters a cobrir moviments okupes és enviar-los a una situació de risc. Hi havia 100 okupes protestant per mirar d'evitar el desallotjament i desenes d'agents dels Mossos d'Esquadra. Miquel Valls s'emporta un bon ensurt quan nota el cop de taronja a l'esquena i gairebé l'atropella un cotxe. "Ya nos vamos, ya nos vamos". A plató no desaprofiten per culpar-ne... l'independentisme: "Esto son pacifistas... Esto es la libertad de expresión que tienen en Barcelona. Este es el movimiento de Rodrigo Lanza que dejó inválido a un policía y mató a otra persona. Se hizo el documental 'Ciutat morta' que fue galardonado por el Ayuntamiento de Convergencia i Unió".

naranjazos contra AR Telecinco

Ana Rosa relaciona els cops de taronja amb Xavier Trias, Telecinco

Aquesta és la història segons Telecinco, agressió amb "objetos" (fruita dels arbres) i relacionar-ho amb Xavier Trias. Hi ha hagut escopinades i insults i els mossos han identificat uns quants i detingut un okupa. Miquel Valls no té la culpa de res. És un heroi. Al proper directe amb cent okupes agressius a un carrer estret de Sant Andreu que hi vagi una famosa reportera: Ana Rosa Quintana.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat