L'espiral d'autodestrucció d'Angela Dobrowolski no s'atura. L'exdona de Josep Maria Mainat, investigada per intentar assassinar-lo, allunyada per ordre judicial de la família i desallotjada de la casa d'Horta, que va saquejar​, acaba de protagonitzar un nou episodi escandalós i delictiu. L'alemanya ha estat detinguda a Arenys de Mar després d'assaltar la casa de Mainat al seu Canet de Mar natal. L'objectiu, segons ha explicat el reporter Miquel Valls a T5, era okupar la casa i robar el seu contingut: el xou complet, però en aquest cas al Maresme.

Miquel Valls explica detenció d'Angela Dobrowolski T5

Miquel Valls explica detenció d'Angela Dobrowolski / T5

Josep Maria Mainat casa saquejada T5

Josep Maria Mainat casa saquejada / T5

Angela Dobrowolski amb perruca T5

Angela Dobrowolski amb perruca a la casa d'Horta / T5

Fa uns dies ens fèiem ressò d'una altra informació d'El Programa de Ana Rosa, que ensenyava el suposat nou pis de luxe de Dobrowolski a l'Eixample barceloní, a 4000 euros al mes. Doncs bé, o mai no ha viscut en aquella habitatge, o va fer una escapadeta amb el seu amant i presumpte escort Gabriel a Canet. Aprofitant que Mainat ha recuperat la seva mansió barcelonina, va pensar que era el moment d'entrar per la força en la segona residència. Les càmeres de seguretat instal·lades pel productor van captar l'escena, i la policia local i Mossos d'Esquadra van actuar, detenint-los i enviant-los al calabós.

Angela Dobrowolski entrevista a T5

Angela Dobrowolski entrevista / T5

Alina i Gabriel empipats sortint del jutjat a T5

Alina i Gabriel empipats sortint del jutjat / T5

Angela Dobrowolski surt del jutjat amb primer advocat GTRES

Angela Dobrowolski surt del jutjat amb primer advocat / GTRES

Angela Dobrowolski amb segon advocat i Ana Rosa T5

Angela Dobrowolski amb segon advocat i Ana Rosa / T5

Mainat ha parlat a 'Espejo Público' poc després de que es conegués la notícia. Emprenyat i tip de l'exdona, ha dit: "Estoy harto. Es el cuento que nunca acaba. Han saltado por los tejados y se han jugado el tipo". Assegura que no han arribat a robar res, però que fa l'efecte que volien ocupar la casa: "Es una posibilidad, sí, que quisieran entrar para apalancarse aquí, como hicieron en mi otra casa. Pero no tiene sentido porque le perjudicaría en su proceso judicial"

Josep Maria Mainat fart amb Susanna Griso Antena 3

Josep Maria Mainat fart amb Susanna Griso Antena 3

L'Angela va col·leccionant problemes i cremant advocats. Al segon que n'ha contractat se l'ha girat feina. Continuarà...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat