Pep Guardiola celebra títols cada any, entreni l'equip que entreni. El millor míster del món mai no es queda sense sucar. Cap altre entrenador pot afirmar això: garantia de títols. I de moment segueix insuperat. L'altre motiu de celebració és la família. Després de mantenir un matrimoni de pedra durant anys amb l'empresària de moda Cristina Serra, els seus tres fills són motiu d'orgull. Maria, Màrius i Valentina, de 21, 19 i 14 anys. Els fans creen comptes d'Instagram pirates per difondre les millors imatges i capturar moments íntims però compartits.

Fa pocs dies mare i filla van anar a Londres i van compartir una copa de vi en un dels bars de moda de la capital anglesa, el Novikov, a l'exclusiu barri londinenc de Mayfair. Mare i filla estan esplèndides i la filla li envia dos cors a la Cristina Serra amb una paraula "mama":

maria i cristina guardiola IG

Instagram Maria Guardiola

Mentre sopen japonès llueixen somriures d'Instagram i els seus centenars de milers de seguidors comproven com la filla cada dia s'assembla més a la mare. Morenassa, somrient, telegènica, amant de la moda, hereva de les empreses Serra Claret de botigues de roba. El compte d'Instagram de la Maria és una desfilada de moda amb la millor model:

Així ha crescut la primogènita, que als 21 anys és clavada a la seva mare a la seva edat, amb el cabell curt quan sortia a una sèrie d'adolescents  a TV3 tal i com va revelar EN Blau: Cristina Serra era actriu en una sèrie juvenil que va marcar una generació, els que eren adolescents ara fa 25 anys: El joc de viure. Ella tenia 22 anys:

cristina serra el joc de viure 1997 TV3

 

EJDV TV3

serra tv3

cristina serra el jov de viure tv3

El joc de viure, anys 1996-97, TV3

Si ara la dona de Pep Guardiola té 48 anys vol dir que feia d'actriu als 22 anys. Els mateixos que té la seva filla gran ara. dues goies d'aigua. TV3 s'ha deixat perdre una cara natural, telegènica i propera, i una dicció en català espectacular. Que torni Cristina Serra.

pep guardiola hijos GTRES

Pep Guardiola i els seus tres fills quan eren adolescents, GTRES

Maria Guardiola és, amb 21 anys, una de les millors influencers del país. Té un compte d'Instagram que segueixen prop de 300 mil persones, una multitud tenint en compte que no el té obert. La filla de Pep Guardiola i Cristina Serra porta la moda a la sang. La seva mare n'és una reputada experta. El test s'assembla a l'olla.