Pep Guardiola té tres fills amb la seva dona de tota la vida, Cristina Serra. Són la Maria, de 20 anys, en Màrius de 18 i la Valentina, de 13. Maria, la primogènita de l'entrenador del Manchester City, té un concorregut Instagram de 40 mil followers on llueix la genètica fabulosa dels seus pares. La setmana que el de Santpedor ha tornat a guanyar la Premier League i que encara la Final de la Champions, un tabloide ha publicat fotos de Maria Guardiola fent-se un petó a la boca amb un jugador del Tottenham, Dele Alli. Aquestes són les fotos que demostren la relació sentimental:

maria guardiola IG ok 

dele alli instagram

Maria Guardiola i Dele Alli als seus Instagram

Segons el tabloide que va fer les fotos, "Dele i Maria no semblaven tenir cap preocupació. No els va fer res que els veiessin fent-se petons davant la cabina del discjòquei. Estava ple de persones de festa mirant. Totes les taules reservades i plenes Estaven junts, en grup i en un ambient acollidor. Semblaven acabats de casar". A les seves xarxes fan patxoca, de moment per separat:

maria Guardiola gafas sol IGdela alli 2 ig

La nova parella catalano-britànica a Instagram

Dele Alli és un migcampista anglès que juga no a la ciutat de Manchester on entrena Guardiola sinó a un equip de la ciutat de Londres, el Tottenham. Té 25 anys, 5 més que la filla d'en Pep, i els tabloides asseguren que ha deixat la seva ex, una model. Ha estat guanyador de premis al millor jugador juvenil de la Premier. Les fotos fent-se petons al terrat d'un bar de Londres, el Bar Cloud (núvol) confirmen la relació. Són guapos, joves i amb èxit. La parella de l'any al Regne Unit:

,aria guardiola IG okok

del alli BLM IG

Dele Alli i Maria, enamorats, Instagram

No només surten de festa sinó que comparteixen sensibilitat social. Es va fer cèlebre el gest del genoll a terra del jugador amb el lema "Black lives matter". Les vides dels negres són importants. I les vides dels famosos són interessants. Felicitats a la parella. Tenir de sogre o de consogre Guardiola és el que moltes famílies catalanes voldrien.