Susanna Griso està vivint una època estranya i diferent. La presentadora d'Antena 3 s'està separant del seu marit, Carles Torras, després de 23 anys de matrimoni. Les festes de Nadal han patit els efectes d'aquest cop sentimental i familiar, així com les restriccions per la pandèmia. I per si no en tenia prou, va ser molt criticada per assistir a un dels concerts multitudinaris de Raphael a Madrid, un disbarat tenint en compte els estralls provocats pel coronavirus. Segur que la comunicadora no s'imaginava tancar així l'any, però és clar: tampoc sabíem que la humanitat viuria l'any més complicat i dramàtic de la nostra existència.

susanna griso carles torras marido GTRES

Susanna Griso amb el seu marit Carles Torras / GTRES

Per acabar d'arrodonir aquest insòlit panorama, gràcies al portal Vanitatis hem sabut de la darrera inversió immobiliària de la Griso: s'acaba de comprar tres locals comercials al centre d'un poble de 5.000 habitants a Ávila, Las Navas del Marqués. Una adquisició pel que s'hauria hipotecat per la gens menyspreable xifra de 1'4 milions d'euros. Si aquests ingredients no són prou cridaners, encara ho és més saber que els locals estan ocupats en l'actualitat per un supermercat, i que la intenció de la barcelonina és mantenir el contracte d'explotació. 2020 no deixa de sorprendre'ns

susanna griso trista

Susanna Griso trista / Antena 3

Sabent de la seva actual situació personal i que des de fa temps es parla de que podrien cancel·lar 'Espejo Público', serà que Griso vol fer carrera en el món de la distribució alimentaria? S'ha de preocupar Juan Roig? I si no és així, que coi té aquest poble per posar tants diners? Preguntes que intentarem respondre a mesura que passi el temps. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat